yesil

---> yesil83

hahhaha işin içine şiddet de girdi korkulur senden :D dinine düşkünsün ama kuranda bir eşin nasıl olması gerektiği konusunda pek fikrin yok galiba :p

---> yesil83

hahhaha işin içine şiddet de girdi korkulur senden :D dinine düşkünsün ama kuranda bir eşin nasıl olması gerektiği konusunda pek fikrin yok galiba :p

vayyy espirili kardesim benim... :) nedeguzel caktirmadan soyluyon :):)
yok canim kardesim... soyle bir soz vardir bilir misin? '' bekara kari bosamak kolay''dir diye.. benimkiler sadece laf... ben su milletimizin meshur ip ele almak var ya, o ip pesinde degilim, o ip icin harcayacagim enerjiyi mutlu olmak icin harcarsam her ikimizde cok mutlu oluruz. :) ben mutluluk pesindeyim ip degil :) umarim o'da oyledir :)
yazdiklarim isin sakasi...

Seni tanımak güzel :Ü

tsk ederim lahuti :) memnun oldum okuduguna...

---> yesil83

burdayim carpe

neden cumartesi pazar giremiyorsun?

her cumartesi pazar mi giremiyorsun yoksa bu haftaya ozel birseymiydi?

---> yesil83

Aslen Erzurumluyum (dadas) Izmir'de dogdum buyudum ve Hollanda'da ikamet ediyorum.
Devamı yokmu :)

---> yesil83

nasil bir devami olablir ?

is ariyorum :) evde pinekliyorum surekli :)

turkiyeye izine gitmek icin buyuk enerjiler harciyorum ama ALLAH nasip etmiyor, Vardir bundada bir hayir :)

baska bilmek istediginiz seyler olursa yazabilirim :) ama kendimi tanitirken baska birsey gelmedi aklima :) biraz huylarimdan bahsettim ama eksik olan birsey varsa yazabilirm.

---> yesil83

iyi sevindim.

izmire mi?
bendende selam soyleseydin :)

ee bugun birazdaha iyi misin? nasilsin ne var ne yok?

---> yesil83

ama burasi benim sayfam :(

ya foruma rahat bakamiyorum ki....

mesela mesaj atiyorum, sonraki mesajlari goremiyorum ana sayfadanbaktigimda
profile gidiyorum..
profilden meajlarima gidiyorum
ordan mesajlari buluyorum
en son yazdigim yoruma basiyorum
butun bunlari yapana kadar sohbet odasindaki sohbet sayfasi oooo 2-3 sayfa ilerlemis :)
cok zamanimi aliyor :)

neyse barim burdanda yazmayayim... :)

format versem laptobuma duzelirmi acaba? bende herkez gibi normal gormek istiyorum yaaa konulari.

---> yesil83

iyi sevindim.

izmire mi?
bendende selam soyleseydin :)

ee bugun birazdaha iyi misin? nasilsin ne var ne yok?

valla iyi olmaya çalışıyorum sadece toprlanamaa çalışıyorum derslerime filan yönelmeye çalışıyorum sınavlarım başlamak üzere onlara çalışmaya çalışıyorum..hep çalışıyorum hafta sonlarım boş o vakitlerde de iş bulup çalışmayı düşünüyorum...:)

---> yesil83

tsk ederim adminim :) :105: zaten konulara yorum yapmak daha guzel oluyor.

valla iyi olmaya çalışıyorum sadece toprlanamaa çalışıyorum derslerime filan yönelmeye çalışıyorum sınavlarım başlamak üzere onlara çalışmaya çalışıyorum..hep çalışıyorum hafta sonlarım boş o vakitlerde de iş bulup çalışmayı düşünüyorum...:)

ALLAH kolaylik versin canim kardesim. aman sadece derslerini dusun diyecegim ama olmayacak cunku bende yapamiyordum.
2 puanim kaldi alamiyorum birturlu :)

---> yesil83

ALLAH kolaylik versin canim kardesim. aman sadece derslerini dusun diyecegim ama olmayacak cunku bende yapamiyordum.
2 puanim kaldi alamiyorum birturlu :)

puan ne tam olarak bilmiyorum ama bizim burdaki krediyle bir diye düşünüyorum...ALLAH yar ve yardımcın olurda inşALLAH tüm güzel insanlar seni bulur...derslere sadece derslere yönelmeyi gerçekten çok istiyorum ama dediğin gibi olmuyor...

---> yesil83

bilmezmiyim hic...

hatta sinav arafesindeydim sanirim 30-40 yasima kadar sinav yaparim herhalde, derslerimin butun bolumlerini aldim bir bolum var kafam basmiyor :) onlarla ugrasiyorum. 49 puanim olmasi gerek ama benim 46 filan var herhalde. o andada erkek arkadsimla kavga ettik sonuc felaket tabi. :)

simdi o puani tamamlayana kadar sinav olucam, bir alsam cok sey yapicamda hihihi..
sinavi alinca ing. ogrenmek istiyorum sonrada tr ye donmek istiyorum :)

insaALLAH sende calsir alirsin, dualarimda olacaksin.

---> yesil83

Yine alacakaranlık düşünceler girdabında
Boğulan ben
Elimde kalem yazmak istiyorum
Mutluluk senaryoları
Baş rol oyuncusu ben olmalıyım
Oynamalıyım rolümü
Göstermeliyim herkese
Ne kadar mutlu olduğumu
Gülücükler olmalı yüzümde
Yalan olsalar bile
Hani nerede seyirciler
Koltuklar bomboş
Ben yinde oynamalıyım
AÇILSIN PERDE..

Canım benim
sayfana eli boş gelmek istemedim . sana şiirirlerimden 1 tanesini getirdim... umarım beğenirsin :)

Son düzenleme:
---> yesil83

cok cok guzel bir siir...

cok sagol canim benim, hosgeldin sefalar geldin....

beni sevindirerek geldin.
carpe ve sen geldin yuzum guldu... yani sadece simililerle degil gercektende gulumsuyorum...

yorum yapmanin tadina variyorum :)

diger arkadaslarin yorumlarinada zevkle yorum yapiyorum tabiki ama iste herkezin kendinde ayri bir yeri olan oluyor. benimde sizlersiniz bende ayri yeri olan... ve korsanla casperda var. birde efsunkar var :) yorumlarini zevkle begenerek okudugum.

Son düzenleme:
---> yesil83

cok cok guzel bir siir...

cok sagol canim benim, hosgeldin sefalar geldin....

beni sevindirerek geldin.
carpe ve sen geldin yuzum guldu... yani sadece simililerle degil gercektende gulumsuyorum...

yorum yapmanin tadina variyorum :)

diger arkadaslarin yorumlarinada zevkle yorum yapiyorum tabiki ama iste herkezin kendinde ayri bir yeri olan oluyor. benimde sizlersiniz bende ayri yeri olan... ve korsanla casperda var. birde efsunkar var :) yorumlarini zevkle begenerek okudugum.

:)bu smiley değil emin olabilirsin...GERÇEK Bİ GÜLÜMSEME...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri