---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Rengi değil,taşıdığı anlam mühim.
DiReNiS Bayan Üye 26 Ağu 2009 #61 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Rengi değil,taşıdığı anlam mühim.
тєяк-i ∂üηуα Bayan Üye 26 Ağu 2009 #62 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Tercih edeceğimiz sadece iki renk olduğundan mavi diyorum şöyle turkuaz..
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Tercih edeceğimiz sadece iki renk olduğundan mavi diyorum şöyle turkuaz..
modaezo Bayan Üye 29 Ağu 2009 #63 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yeşil çünkü sevgilimin göz rengi yeşilllll
ViperMoon Bayan Üye 29 Ağu 2009 #64 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yesiL benceee çok hoş
aylak madam:) Kayıtlı Üye 29 Ağu 2009 #65 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavii
L LibertyFighter Kayıtlı Üye 29 Ağu 2009 #68 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? renkler ve zevkler tartışılmaz derler ama bende Yeşil diyim ..
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? renkler ve zevkler tartışılmaz derler ama bende Yeşil diyim ..
B.Anaç Kayıtlı Üye 31 Ağu 2009 #71 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Mavi her zaman değişik bir çekiciligi vardır bana göre
toraman20 Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #79 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Yeşil, bnm gözlerimde yeşil