---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Bence MAvi Daha Güzel..
S Ser13lood Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #101 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Bence MAvi Daha Güzel..
K e w e LL Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #102 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? YeşiL tıpkı benim gözLer gibi
ßèßi$h Bayan Üye 21 Ocak 2010 #103 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? YesiL Tabiki (ßenm göz rengim) xDxD
AhuELa'S<3 Bayan Üye 21 Ocak 2010 #104 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Mavi dedim ama nie burda ela yok en gzli ela bikerem
endLesS Webmaster 29 May 2010 #106 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yesS YeşiL Her daim iyidir + iLgi Çeker :11:
NarinCicek Bayan Üye 29 May 2010 #108 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? benim gözler mavi oldugu icin yesil hosuma gidiyo
D dilaraaks Bayan Üye 29 May 2010 #109 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Benim gözlerimde yeşil, ama mavi göz daha çok hoşuma gidiyor.
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Benim gözlerimde yeşil, ama mavi göz daha çok hoşuma gidiyor.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Haz 2010 #113 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Esmere YeşiL,Sarışına Mavi Gider. Klasik mavi,Yeşil Muhabbetinden Öteye Geçmez Hiç Bir Zaman Bu İki Renk. Bana GöreBaL Rengi Daha Hoş.
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Esmere YeşiL,Sarışına Mavi Gider. Klasik mavi,Yeşil Muhabbetinden Öteye Geçmez Hiç Bir Zaman Bu İki Renk. Bana GöreBaL Rengi Daha Hoş.
endLess_time Banned 11 Haz 2010 #114 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ` nazLı ..' Alıntı: KesinLikLe mavi Genişletmek için tıkla ... vay nazlı sende mavi seviyosun hee
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ` nazLı ..' Alıntı: KesinLikLe mavi Genişletmek için tıkla ... vay nazlı sende mavi seviyosun hee
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 11 Haz 2010 #115 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? İkisinide sevmıyorum
endLesS Webmaster 11 Haz 2010 #116 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ďυЧGυ ';2374034' Alıntı: İkisinide sevmıyorum Genişletmek için tıkla ... :11: Morcivert diyosun yani :11:
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ďυЧGυ ';2374034' Alıntı: İkisinide sevmıyorum Genişletmek için tıkla ... :11: Morcivert diyosun yani :11:
ashli Bayan Üye 11 Haz 2010 #118 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Her zaman yeşil.. Daima Yeşil..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Haz 2010 #119 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Provake Etmeyelim İnsanları.xD Alayına Trivela Alayına Bal Rengi.xD
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Provake Etmeyelim İnsanları.xD Alayına Trivela Alayına Bal Rengi.xD
ashli Bayan Üye 11 Haz 2010 #120 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Yok yaa xD Alayına bal rengi noluyo sorarım xD