---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Mavi daha güzel; ama beni etkileyen gözler yeşildi.(:
LityuM Bayan Üye 1 Ara 2009 #81 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Mavi daha güzel; ama beni etkileyen gözler yeşildi.
_YORGUN_ Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #84 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Yeşil göz daha güzel...
KUZEY Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #86 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? bakışlar daha önemlıdır aslında benım gözlerde yeşil
S sensizligim Kayıtlı Üye 24 Ara 2009 #88 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? her simaya ayrı renk yakışır ama bence beyaz tene yesil göz çok güzel gidiyor
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? her simaya ayrı renk yakışır ama bence beyaz tene yesil göz çok güzel gidiyor
beyaz_melek Bayan Üye 24 Ara 2009 #89 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? bence yeşil göz....
tatliş Bayan Üye 31 Ara 2009 #91 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yeşilll göz herkese yakışır ama mavi yakışmaz yeşil tabikide benim gözlerde yeşil
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yeşilll göz herkese yakışır ama mavi yakışmaz yeşil tabikide benim gözlerde yeşil
endLesS Webmaster 8 Ocak 2010 #95 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? benmkı yeşiL ve yeşiL diyorum xD
ωσя∂ρяєηѕ Kayıtlı Üye 10 Ocak 2010 #96 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? mavi gözlü onlar insanın canını daha çok yakar diye düşünüyorum sizce
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? mavi gözlü onlar insanın canını daha çok yakar diye düşünüyorum sizce
T tempoarge Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #99 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Mavi dikkatimi cekmiştir hep.