---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? mavi
gizli.prenses Bayan Üye 6 May 2009 #22 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? YeşiL bnm daha çok hosuMa gidio
gizli.prenses Bayan Üye 6 May 2009 #23 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? Bnm yeşiL daha çok hosuma gidio
Buğra1 Kayıtlı Üye 6 May 2009 #25 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? FuLLMooN' Alıntı: Mavi ama koyu mavi lacivert gibi olan Genişletmek için tıkla ... Laciwertmi hahaha
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? FuLLMooN' Alıntı: Mavi ama koyu mavi lacivert gibi olan Genişletmek için tıkla ... Laciwertmi hahaha
L limonlubrokoli Bayan Üye 7 May 2009 #30 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ikisini de tasvip etmiyorum ama maviye nazaran yeşil tabi.. mavi ne yaa maviden göz mü olurmuş..
---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? ikisini de tasvip etmiyorum ama maviye nazaran yeşil tabi.. mavi ne yaa maviden göz mü olurmuş..
endLesS Webmaster 7 May 2009 #31 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? benimki yeşil dolayısıyla yeşil
FaKe_IsL_xD Bayan Üye 8 May 2009 #32 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? herkese qöRe deisioOo tbi . .
LoKuMuM<3 Bayan Üye 8 May 2009 #34 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? mavi çünki benm göz rengim
Hira Bayan Üye 9 May 2009 #35 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? yeşil çünkü benim göz rengim
sleepless Bayan Üye 27 Tem 2009 #40 ---> YesiL mi yoKsa mavi göz mü DaHa güzeL ? hiç biri =) kahve...(L)