aminn sende hep mutlu olll
Güzel bi gün geçirmişsin, dolu dolu
Ben hiç yaşamadım ama aile denen şey güzeldir, en azından uzaktan öyle görünüyo
Hiç kopmaz aranızdaki bağ umarım.
Geçmiş olsun ayağın, dikkat et kendine
çok sağol tatlım
umarım sende bir gün yaşarsın çünkü gercekten çok güzeldir o duygu ve kavram
teşekkurler canım benımm hersey için
Rica ederim, sen de sağol
Artık oluru kalmadı ama Allah nasip ederse artık kendi kurcağım aile kavramında bunları tatmaya çalışırım
Rica ederim
Aile saadeti Allah nazardan saklasın
Sevindim gizemcim ailenin tadını her gün doya doya çıkar benden sana tavsiye
Moralinin bozuk olduğunu biliyodum konuştuğumuz üzre, ama konusundan haberdar değildim. Yalanlar ve insanın bunlara karşı konuşamadıkları gerçekten çok can sıkıcıdır. Tam olarak ne olduğunu bilmesem de, sadece bu durumdan yola çıkarak biraz anlayabiliyorum ne hissettiğini. Umarım bazı gerçekler farklı şekilde ortaya çıkar. Düzelmesini umuyorum yolunda gitmeyen şeylerin.
Ben böyle zamanlarımda ne yapıyorum biliyo musun? Doğal olarak bilmiyosun
Daha kötü şeyleri düşünüyorum, daha kötü olan durumları. O zaman az da olsa rahatlatıyo insanı, ama bazı yapılanlar yedirilmiyo biliyorum, düşündüğün an yine sinirlerin yükseliyo.
Neyse bugünkü konuşma umarım biraz düşünmemeni sağlamıştır
En son söylediğin gibi, her şey geçcek. Geçene kadar güzel şeyleri düşünmeye bak, gayet güzel giden ilişkini, babanı vs.
Seviliyosun
Maşallah maşallah tütütütütttüüüü :vala_02:
Hep mutlu olman dileğiyle dostum
ıyy piss hep suratıma tükürdün :rpat: xD
Sağol Dostum sende mutlu olcan inşAllah ben biliyomm
İyiler hep mutlu olur değil mi
hııı
naberrr
ohoo neler oldu bir bilsen yağmurt altında ıslanmalar , sabah kahvaltıları , alışveriş planları , araba alma planı , ev alma planı vs vs vs..
he birde toplantıı
dur yağmur olayından bahsedeyım..
annemi aradım aksam dışardayım dedim izin aldım
dışarı cıktık Oktayla tam gezıyoruz sahilde tam bir cay bahcesine gidip oturcaz yagmur bastırdı hemd eöyle böyle değil dolmuş duragına gidene kadar sucuk olduk hem o hem ben p
dolmuş gelmedı taksi tuttu cok parası var ya bey efendinin neymiş hasta olcakmışız. peh zaten sucuk olduk baştan aşağıya ıslandık.
nese eve bıraktı benı babam oktaya gel oglum ustunu kurula dedı tabı babam sevgilim olduğunu bilmediği için çagrdı :$
oktay yok amca taksi beklıyor dedı atladı gitti. babam normal iş arkadaşım olarak biliyor tabi annemde :$
nese o gun gectı bıttı ertesı gun yıne eve gecıyoruz bu sefer sohbetımız su elden dusme araba almam lazım
böyle olmaz yagmurda feln gereklı evınde uzak kış gelıyor olmaz araba almalıyım dedı beraber alalım dedım yok dedı o zmn bınmem dedım bıraz tartıstık ettık derken orta yolu bulduk tmm dedı alırız araba senın ustune olur dedı beraber oderız ben arkadaslara derım ayarlarız dedı
sonra kahvaltıya çagırdı benı bı sabah abisiyle tanışmam için
tmm dedim sabah erkenden kalktım hazırlandım annem aksamdan börek yapmış onlarıda aldım sonra fırından bırseyler aldım kapılarına gittim
fosur fosur uyuyorlarmıs zıle bastım burhan abı aha oglum kız geldı kalk kalk deıd nese kalktılar ettıler kahvaltımız yaptık ettık burhan abıyle tanıstım
cok sessız ben cok konustum tabı her zmn kı gibi
neyse hakkımdakı düşünceleri tam senlik oğlum iki çatlak bulmuşsunuz birbirinizi cana yakın kız güzelde hadi hayırlısı olsun ama önce bana bulun bana düğün yapcaz demiş xD
sonra bı aksam yıne eve yuruyoruz satılık ev yazısı görduk
bu sefer tutturdu ılerde ev almak lazım bitanem ben bı ara anamın yanına gideyim yatırımlara bakayım sonra azıcık bi yerlerımı toplayayımda ev alayım dedı ne evı dedım dediği şuydu bizim evimiz ev almadan zaten evlenmeyız en azından rahat oluruz kira derdimiz olmaz dedi ulan çok mutlu ettı benı oyle dıyıncee
öyle işte güzel planlarımız var ama nasıl gerçekleştircez işte ona zamn dedik
annesı gılden bahsedıyor bana hep
sonra ılerkı zamnlardan beraber dertleşiyoruz beraber küfür ediyoruz
ay sonuna paramızı nasıl denk getiririz diyoruz xD
bu ay onların eve alışveriş yapcaz
kışın için hazır çorbalar feln alcaz sonra oktaya bir kaç kıyafet alcaz etcez onlar burhan abiyle bakmışlar ama begenememişler
bana KEÇİM diyor hep
neden çok inatmışım
bazen kızdırıyorum yumruklaırnı sıkıyor sonra sarılıyor sacımı karıstırıyor xD
bugun izinliydim özlemle dışarı cıktım dediği şu erkek görurum yanınızda duyarım s. agzına
yuh deıdm ne erkeği ya olmaz oyle sey dedım adam ol dıyor bana ya xD
ah gunlugum bazı guzellıkler oluyor bazı huzunlukler huzunluklere yer yok bugun onlara baska bır gun yer vercem
öptum senı kocamn mutlu , huzunlu ama guzel gunler dileğiyleee :12032mc0:
Okudum ya ben bunları nasıl mutlu oldum simdi.
Kötü bi günün ardından gülümsettin beni
Yazmaya devam et hep burdan alayım haberlerini.
Allah mutlulugunu daim etsin hayatım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.