waLL~é
Bayan Üye
---> waLL~é ve onun Babası'na olan sevgisi~
merhaba..
bugun öğleden sonra tüm gün ağladım
ha bu arada çalıstım bugun artık ızın gunlerım pazar
neyse benle beraber Ayçam ağladı ömer abim ağladı.. hele aycam ben hıckırıklarla oturup bır koşede ağlarken , hatırladığım tek şey şuydu gizem ağlama yalvarırım ya n'olur diyişi vardı..
sarıldım boynuna ağladım..
sonra merkete girdik recep abi ile konuştm onla konusurken agladım sarıldı bana aldı kollarına..
sonra ömer abim nbe oldu kızım ne oldu derken onada anlattım..
aglmaya basladım sarıldı bana aglıyor yapma kızım güçlü kızım benım dıye
bana hepsı cıkolata aldı bıtterlı yıyeyım dıye..
can onlar ya can aycam ne şebeklıkler yaptı..
neyse calıstım çalışabıldıgım kadar.
akşam oldu kaleyazısına gıttım sevdiğim kamyon boşaltıyordu bıttı kamyonları servıse dedım annem aradı ben eve gıtmıyorum
malum kımse bılmıyor oktayımla benı.
nese ben onden o arkamdan derken bulustuk.
oktaylara gıttık evı toplayacaktık bugun ıcın planımız oydu. ki öylede yaptık
o abisi ile odasını toplarken ben bulasıkları yıkadım mutfagı topladım feln.
sonra beraber tv ızledık..
sonra bana bıtanem dedı..
ne olursa olsun bendne hiç bir şey gızleme dedı..
lan dedım yoksa bugun kı hlımı duydumu ama yok duyamaz cunku ne bızım oraya geldı nede bızden bırı oraya gıttı. dedım nerden cıktı. sen benım hayatımda surda bır aydır olabılırsın. ama ben senı tanıdım bıtanem. ben senı kaderım geleceğim bellidim yuzundekı her mimiği ezberledım dedı.. sonra onada anlattım ona analtırken olanları yıne ağladm..
dediği tek sey suydu.. senin annen baban benım annem babam ve benım Annemde senın annendır. bz beraber atlatcaz bunları dedi.
ya bu kelıme benı oyle mutlu ettıkı gunlukcan iyiki dedim iyiki var o
sonra saat gec olmadan kalktık dolmusa bıncektım ama saatını kacırmısım.. sevgılımle el ele eve kadar yuruduk sonra o gerı tekrar yurume gıttı..
agzını burnunu yediğim ya
nese oyle işte onları cok sevıyorum
ANNEMİ ; BABAMI ; GELECEKTEKİ EŞİMİ VE AYÇAMLA ÖMEER ABİMİ
merhaba..
bugun öğleden sonra tüm gün ağladım
ha bu arada çalıstım bugun artık ızın gunlerım pazar
neyse benle beraber Ayçam ağladı ömer abim ağladı.. hele aycam ben hıckırıklarla oturup bır koşede ağlarken , hatırladığım tek şey şuydu gizem ağlama yalvarırım ya n'olur diyişi vardı..
sarıldım boynuna ağladım..
sonra merkete girdik recep abi ile konuştm onla konusurken agladım sarıldı bana aldı kollarına..
sonra ömer abim nbe oldu kızım ne oldu derken onada anlattım..
aglmaya basladım sarıldı bana aglıyor yapma kızım güçlü kızım benım dıye
bana hepsı cıkolata aldı bıtterlı yıyeyım dıye..
can onlar ya can aycam ne şebeklıkler yaptı..
neyse calıstım çalışabıldıgım kadar.
akşam oldu kaleyazısına gıttım sevdiğim kamyon boşaltıyordu bıttı kamyonları servıse dedım annem aradı ben eve gıtmıyorum
malum kımse bılmıyor oktayımla benı.
nese ben onden o arkamdan derken bulustuk.
oktaylara gıttık evı toplayacaktık bugun ıcın planımız oydu. ki öylede yaptık
o abisi ile odasını toplarken ben bulasıkları yıkadım mutfagı topladım feln.
sonra beraber tv ızledık..
sonra bana bıtanem dedı..
ne olursa olsun bendne hiç bir şey gızleme dedı..
lan dedım yoksa bugun kı hlımı duydumu ama yok duyamaz cunku ne bızım oraya geldı nede bızden bırı oraya gıttı. dedım nerden cıktı. sen benım hayatımda surda bır aydır olabılırsın. ama ben senı tanıdım bıtanem. ben senı kaderım geleceğim bellidim yuzundekı her mimiği ezberledım dedı.. sonra onada anlattım ona analtırken olanları yıne ağladm..
dediği tek sey suydu.. senin annen baban benım annem babam ve benım Annemde senın annendır. bz beraber atlatcaz bunları dedi.
ya bu kelıme benı oyle mutlu ettıkı gunlukcan iyiki dedim iyiki var o
sonra saat gec olmadan kalktık dolmusa bıncektım ama saatını kacırmısım.. sevgılımle el ele eve kadar yuruduk sonra o gerı tekrar yurume gıttı..
agzını burnunu yediğim ya
nese oyle işte onları cok sevıyorum
ANNEMİ ; BABAMI ; GELECEKTEKİ EŞİMİ VE AYÇAMLA ÖMEER ABİMİ