---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma En büyük fener diye bağırsın diliyorum :D
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #121 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma En büyük fener diye bağırsın diliyorum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #122 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma tüh dİleğiN kabUL olmADI xD evLensin çoluga çocUĞa kARIŞsIN xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #123 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yaşlanıp torunlarına masal anlatsın ve tüm torunları FB li olsun diliyorum xD
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yaşlanıp torunlarına masal anlatsın ve tüm torunları FB li olsun diliyorum xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #124 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma çocUğU OLdUĞUndA sÖLediği İLK keLİme ANnE bABA yerine GAlATASaray OLsun xD
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma çocUğU OLdUĞUndA sÖLediği İLK keLİme ANnE bABA yerine GAlATASaray OLsun xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #125 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Evlenince eşinden dayak yesin o zaman hıhh kardeşe bak öldürseydin bari
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Evlenince eşinden dayak yesin o zaman hıhh kardeşe bak öldürseydin bari
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #127 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma çok uykum geldi oda uyusunda gideyim Allahım sen kabul et sabah oluyor amin
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma çok uykum geldi oda uyusunda gideyim Allahım sen kabul et sabah oluyor amin
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #128 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma haydİ sen uyu FORUMdan ÇıkARIm belKi birazdAN ama uyuyabİLİrmiyim bilemiCEM xD ii uykulAR aLLah raAdlIk versin ÜSdEki GÜZEL bi UYku çeKsiN p xD
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma haydİ sen uyu FORUMdan ÇıkARIm belKi birazdAN ama uyuyabİLİrmiyim bilemiCEM xD ii uykulAR aLLah raAdlIk versin ÜSdEki GÜZEL bi UYku çeKsiN p xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #129 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Teşekkür ederim sanada allahım rahatlık versin uyusunda büyüsün inşallah xD gittim ßß
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Teşekkür ederim sanada allahım rahatlık versin uyusunda büyüsün inşallah xD gittim ßß
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #130 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma dAHa ne KAdar büyücEM xD bB =) Evi oLsUN arAbasI olsUN xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #132 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALlaH ne muraDIN vArsa versİN xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #134 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma hePsinidE EtmesİN xD AlLah sana yAKIşIKLI bi koca VERSİN xD
Iremciq Bayan Üye 8 Ocak 2010 #135 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Hahahaha koptumxD güzeLdi ameno amenoo unsxD aLLah sana yürü yha kuLum desin xD
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Hahahaha koptumxD güzeLdi ameno amenoo unsxD aLLah sana yürü yha kuLum desin xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #136 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALlaH aKıL fikiR VERsİN ne dİİM xD
Iremciq Bayan Üye 8 Ocak 2010 #137 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma allahIm sana boy boy cocuk fersin xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #138 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALlAh ONU domuZ gRİbinden koruSUN xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #140 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALlahım oNU hEP kötü kİşİLerden KOLlasIN xD