---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Çok mutlu olsun
criminal bylgy Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #102 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma kelimeler içinden en sessiz olanları haykırsın...
NiL_GüN Bayan Üye 7 Ocak 2010 #103 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim şöyle bir göz attım sence ben delimiyim yoksa aptalmıyım diye açıklamasını dilerdim
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim şöyle bir göz attım sence ben delimiyim yoksa aptalmıyım diye açıklamasını dilerdim
criminal bylgy Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #104 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yanlış anladın deyip,tamamını okumasını dilerdim...
NiL_GüN Bayan Üye 7 Ocak 2010 #105 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma criminal bylgy' Alıntı: yanlış anladın deyip,tamamını okumasını dilerdim... Genişletmek için tıkla ... çok kısa göz attım konusuna falan bi baktım yanlış anlamadım canını sıkmasın diye dilerdim
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma criminal bylgy' Alıntı: yanlış anladın deyip,tamamını okumasını dilerdim... Genişletmek için tıkla ... çok kısa göz attım konusuna falan bi baktım yanlış anlamadım canını sıkmasın diye dilerdim
criminal bylgy Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #106 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma verdiği değer için teşekkür ederdim...
NiL_GüN Bayan Üye 7 Ocak 2010 #107 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Saygıların en büyüğünü hak etmesini dilerdim .
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 7 Ocak 2010 #108 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Herzaman mutlu olmasını dilerdim
Iremciq Bayan Üye 7 Ocak 2010 #109 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma hic bir tür acIyI tatmamasInI dilerdim...
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #112 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma İStediği HErŞEi gerÇEkLEŞdİRsin =)
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #113 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Mutluluk yakasına yapışsın kankası olsun dilerim.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #114 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma zatEN KanKayIZ xD ÖSSyi kAZanSIN xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #115 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Hayatı boyunca en lezzetli yemekleri yesin
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #116 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma doSTLarI onU hiç yaLnız bırAKmasın
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #117 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Ömür boyu dostum kardeşim olsun diliyorum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #118 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma senİN için en GüzEL dileĞİm GS Lİ Ol nolUR xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #119 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma hop dedik sen Fenerimbahçelim ol hıhh kardeşe bak yaaa :19:
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #120 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma TamAM tamAM Sen FENERLi OL bEn GSLi ömRünÜN sonuna kadar mUDLUluKdAN bile AGLamASIN =)
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma TamAM tamAM Sen FENERLi OL bEn GSLi ömRünÜN sonuna kadar mUDLUluKdAN bile AGLamASIN =)