---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma herzaman başarılı mutlu umutlu yüreği ferah olsun bitanemin:)
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #81 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma herzaman başarılı mutlu umutlu yüreği ferah olsun bitanemin
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #82 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Hiç yıkılmasın, hayat hep gülsün, çok sevilsin
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #83 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma hiç darbe almasın hayatan hep şansı yave gitsin unutmasın unutulmasın
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma hiç darbe almasın hayatan hep şansı yave gitsin unutmasın unutulmasın
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #87 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma allah onu ailesine sevdiklerine bağışlasın yüzü mutlu kalbi ferah olsun
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma allah onu ailesine sevdiklerine bağışlasın yüzü mutlu kalbi ferah olsun
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #91 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma izmirli35' Alıntı: kalbi ferah olsun Genişletmek için tıkla ... Avatarıma yorum yapsın
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma izmirli35' Alıntı: kalbi ferah olsun Genişletmek için tıkla ... Avatarıma yorum yapsın
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #92 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma cnm sohbet olmasın ben yaptım çok hoş gerçekten resmin kadar yüreğinde güzel olsun
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma cnm sohbet olmasın ben yaptım çok hoş gerçekten resmin kadar yüreğinde güzel olsun
AySe^^ Bayan Üye 25 Ara 2009 #95 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ^shékér kıs^' Alıntı: salıyla mutlu olsunlar Genişletmek için tıkla ... Aynen
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ^shékér kıs^' Alıntı: salıyla mutlu olsunlar Genişletmek için tıkla ... Aynen
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #96 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma izmirli35' Alıntı: allah onu sevdiğine yakın etsin Genişletmek için tıkla ... amin yaz gelince çok sevsin çok
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma izmirli35' Alıntı: allah onu sevdiğine yakın etsin Genişletmek için tıkla ... amin yaz gelince çok sevsin çok
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 25 Ara 2009 #97 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALlAh sEvdİKlerİNden AYIRmaSIN onu =)
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #99 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma allah sizleri herdaim mutlu kılsın düşler forumun tatlı insanları