---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma banada yaptırsın ama pentagramını
LuNa. Kayıtlı Üye 10 Ocak 2010 #161 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma banada yaptırsın ama pentagramını
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 10 Ocak 2010 #165 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma haYaTı boyunca mUDLU oLMayı bİLsin =)
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Ocak 2010 #166 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma yüzü daima gülsün
Iremciq Bayan Üye 10 Ocak 2010 #167 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma agLarsa biLe sadece MutLuLukdan agLasn
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 10 Ocak 2010 #170 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma AllaH akıL FikiR verSİn xD
Iremciq Bayan Üye 11 Ocak 2010 #171 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma allah sevdiyine gavustursun gardas xD
akatsuki Banned 11 Ocak 2010 #172 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Dilek ağacı Iremciq birine yaz..xD Kime istiyosan yaz al çaput ta getirdim sana..Dilerim ki o ben olmıyıyım.. xD Son düzenleme: 11 Ocak 2010
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Dilek ağacı Iremciq birine yaz..xD Kime istiyosan yaz al çaput ta getirdim sana..Dilerim ki o ben olmıyıyım.. xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #173 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ALLah GöNLünE GÖRE versin.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #175 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma UMaRIM hAYatINda GÜzELLİKLEr senİNLe OLur.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #178 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Allah akıL Fikir versin ikimiZDe AYnı şeyi yAZmışıZ xD İreme ALLah GÜzEL bi İŞ Nasip etSİn =)
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma Allah akıL Fikir versin ikimiZDe AYnı şeyi yAZmışıZ xD İreme ALLah GÜzEL bi İŞ Nasip etSİn =)
яѕχχ ємσ χρ Bayan Üye 11 Ocak 2010 #179 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma ne iRemı ya .S haytn b0ynCa hep mutLu oL..
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #180 ---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma özÜr yA tuGBa dicektİm eLİm sürSmüş xD bİRaz ÖNce İremden sONra yAZmIŞTIMda İKİNİZde PRENSessİNİZ kaRIŞTI nE yapİM xD hİÇ SİNİRLi biri OLmaSIN p
---> Üstteki Üye İçin Dilek Tutma özÜr yA tuGBa dicektİm eLİm sürSmüş xD bİRaz ÖNce İremden sONra yAZmIŞTIMda İKİNİZde PRENSessİNİZ kaRIŞTI nE yapİM xD hİÇ SİNİRLi biri OLmaSIN p