Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

"Ben? Ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bir adamın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz. Dürüstçe söylüyorum bunu. Asıl dikkat etmeniz gerekenler dürüst olanlardır, çünkü ne zaman gerçekten aptalca bir şey yapacaklarını asla tahmin tahmin edemezsiniz."

Jack Sparrow

– Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü ? Ya o uykudan hiç uyanmasaydın rüya olduğunu nasıl anlayacaktın ?

Matrix

"Çoğu insan rozete saygı gösterir ama silaha herkes saygı gösterir"

-Orjinal Cinayetler

"Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa, yalnızca sesli harfleri söyleyebilirsin.."
Fight Club

”Bazen şarkı listeni ne kadar dikkatli hazırlarsan hazırla, içinde bulunduğun durum için uygun bir parça yoktur"

Kesinlikle , Belki

"Sarhoşken söylenen her söz, ayıkken düşünülmüştür. "
La Fille Sur Le Pont

Sen neden hiç konuşmuyorsun Üzeyir abi ?
Bir ara çok konuştum, faydasını görmedim, bıraktım .

Organize İşler

"Bilirsin insanlar hergün uyanırlar kendilerine hayatlarını değiştireceklerini söylerler.
Ama asla yapmazlar."
Hırsızlar Şehri

"Kadınların özelliği ne biliyor musun? Seni sen yapan özelliklere aşık olup, sonra senden o özellikleri almaya kalkıyorlar."

Kaybedenler Kulübü

Bazen bir iyilik, seni kurşundan daha hızlı ölüme götürür.

Carlito's Way

"Birkaç yumruk yiyip camdan yapılma olmadığınızı anladığınızda , sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz !"

Green Street Hooligans |Yeşil sokak holiganları

"Yaşayanların çoğu ölümü hak ediyor. Ölülerin bir kısmı da yaşamayı... yaşamı onlara geri verebilir misin?"
The Lord of the Rings

536515_442549929106607_144198972275039_1471495_890823252_n.jpg

Riddick

Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?

City of Angels

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri