Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Siz bir sebze bile olamazsınız bayım, çünkü enginarın bile bir kalbi var.

Amelie

''Burada 9 kişi var. Elinde ki silahsa altıpatlar. Diğer 3'ünü güldürerek mi öldürmeyi planlıyordun ? ''
Şehrin Azizleri

Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmistir.
Merhamet ve iyi niyet adına karanlık vadide güçsüzlere çobanlik eden,kutsanmıştırr.
Çünkü, kardeşinin koruyucusu,kayıp çocuklarin kurtarıcısıdır o. Kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek
isteyenlerden, acımasızca intikam alacağım. Ve intikamımı üzerlerine saldığımda, benim tanrı olduğumu anlayacaklar.

Ucuz Roman

bu gemi demirden yapildi bayim ,
inanin bana batar...
ve batacaktir bu matematiksel acidan kesin birsey....(titanik)

"Sabahları daha çok severdim; eğer daha geç başlamış olsalardı."
Garfield

Mesele aslında ait olup olmamak .

Ait Olursan ,bir millete ait olursun bir dine ait olursun bir kadına ait olursun bir erkeğe ait olursun.
Olursan karşında gördüğün gibi adi bir pzvenge bile ait olabilirsin seni kullanırlar.Ve aslında en
kötüsü ne biliyormusun ?en kötüsü ait olduklarının kurallarına uyarsın.

ait olmazsan ;

Milet sana düşman olur inananlar sana düşman olur bir kadın sana düşman olur bir erkek sana düşman olur.
Hatta aşağılık bir ******** bile sana düşman olur yani yine özgür olamazsın.
O yüzden sana bir sır vereyim düşüncelerini kimseyle paylaşma ve hep politik ol.

Şeytanın Avukatı

"Derler ki; burada bir kelebek kanat çırpsa, Atlantik'te fırtınaya sebep olabilir.
İşte biz her birimiz, tıpkı o kelebek gibiyiz, fakat bir farkla; bizim kelebeğimiz fırtınaya sebep olmaz! o, kanatlarını açar fırtınaya karşı koyar."

Papillon

“Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa,eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar.”

Gossip Girl

"Para, mutluluk getirmez diyen kişi, nereden alışveriş yapacağını bilmiyordur."
Blair Waldorf / Gossip Girl

”Bugünü anılarınızda Jack Sparrow’u neredeyse yakaladığınız gün olarak hatırlayacaksınız.''

Kaptan Jack Sparrow.

"Evet bir şeyi değiştirdik. Ama bir şeyi değiştirerek hiç birşeyi değiştirmedik."
Dejavu

Afrika'da bir anne çocuğuna, 'tabağını bitir' diye bağırana kadar dünyanın bütün tabaklarını kırmak istiyorum..

Morgan Freeman

"O kadar çirkinsin ki modern sanatlar müzesine konmalısın."
Full Metal Jacket

Hepimizin sonu ölüm , önemli olan neden ve nasıl olacağı.

Cesur Yürek

Mükemmel biri değilim ama beni beklemen gerekirdi, buna değerdim.

The Expendables

"Arkana bakma saime! Tren garlarında arkaya bakarız ve gördüklerimiz hep bir vaat olarak kalır"

P
olitiki Kouzina

Pembe Bu Sana :)

”Kadınlar ve silahlar arasındaki fark nedir bilir misin? Kadınlara asla susturucu takamazsın.”

Shoot ‘Em Up

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri