Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Pembe Bu Sana :)

”Kadınlar ve silahlar arasındaki fark nedir bilir misin? Kadınlara asla susturucu takamazsın.”

Shoot ‘Em Up
Hiçte bile taraflı bu :M xD

Teğmen Dan: İsa'yı buldun mu Forrest?
Forrest: Aramam gerektiğini bilmiyordum efendim.

F
orrest Gump

”Ölmekten korkmuyorum , yeterince yaşamamış olmaktan korkuyorum.”<Mr. Nobody (2009)>

-Şu aptal tavşan kostümünü neden giyiyorsun ?
-Peki neden sen şu aptal insan kostümünü giyiyorsun ?

Karanlık Yolculuk

-Şu aptal tavşan kostümünü neden giyiyorsun ?
-Peki neden sen şu aptal insan kostümünü giyiyorsun ?

Karanlık Yolculuk

"Sende sevmediğim sadece iki şey var.. yüzlerin..."
The Mirror Crack

Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmistir.
Merhamet ve iyi niyet adına karanlık vadide güçsüzlere çobanlik eden,kutsanmıştırr.
Çünkü, kardeşinin koruyucusu,kayıp çocuklarin kurtarıcısıdır o. Kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek
isteyenlerden, acımasızca intikam alacağım. Ve intikamımı üzerlerine saldığımda, benim tanrı olduğumu anlayacaklar.

Ucuz Roman

Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmistir.
Merhamet ve iyi niyet adına karanlık vadide güçsüzlere çobanlik eden,kutsanmıştırr.
Çünkü, kardeşinin koruyucusu,kayıp çocuklarin kurtarıcısıdır o. Kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek
isteyenlerden, acımasızca intikam alacağım. Ve intikamımı üzerlerine saldığımda, benim tanrı olduğumu anlayacaklar.

Ucuz Roman

"Kalp durduktan sonra beyin 7 dakika daha işlevini görür. Oynayacak 6 dakikamız kaldı."
Elm Sokağında Kabus

Yaşayanlardan çoğu ölümü hak eder, ölülerden çoğuda yaşamayı..
Sen onlara ölümü ve yaşamı verebilir misin frudo
asla peşin hükümlü olma

Yüzüklerin efendisi

"Bu kadar adamı kesmek bacaklarımda ağır bir krampa sebep oluyor diz çökmek benim için zor olacak galiba.."
300 spartalı

Son düzenleme:

“Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa,eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar.”

Gossip Girl

Ama ben sana sorular soracağım. Ve her vermediğin cevapta, bir şeyleri keseceğim. Ve sana yemin ederim ki, bunlar yokluğunu hissedeceğin şeyler olacak.

Kill Bill

Gülümsemeyi kafaya takma . Ağzım çok zor gülümser ancak bu kafamda gülümsemediğim anlamına gelmez.

Mary And Max

"Kadınlar ve çocuklar hata yapabilir ama erkeklerin hata yapma şansı yoktur."
The Godfather

Delirmek için zengin olmak lazım.Aklını kaçırmak orta sınıf için lüks bir şeydir..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri