Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

O Kayser Sozeydi şeytanın ta kendisiydi..Şeytanı nasıl arkadan vurabilirsin..Ya isabet etmezse ?''
(Usual Suspects)

Eskiyen yollar herkesin yanlış yoldan gittiğinin işaretidir.. (Bir çizgifilmde geçmişti)

Gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainata bile hükmedebilirim(V for Vendetta/Faust)

''Aşk asla gizli kalmamalı. Aşk kadar karmaşık birşeyi içinde saklarsan hasta olabilirsin.'' Örümcek Adam 2

Madeleine: Sadece yalnız olduğunda amaçsızca dolanırsın, eğer iki kişiysen mutlaka bir yere gidiyorsundur.. (Vertigo)

''Ben arabaları kovalayan köpekler gibiyimdir. Yakarlarsam ne yapacağımı bile bilemem sadece yaparım.'' Joker / Batman Dark Knight

Thomas Wayne: Neden düşeriz Bruce? Yeniden ayağa kalkıp toparlanmayı öğrenebilmek için..(Batman Begins)

''Ya kahraman olarak ölürsün ya da yeterince uzun yaşayıp zalim olduğunu görürsün.'' Batman Dark Knight

British MP: Üzgünüz bayan emirler böyle. Protokole karşı gelemeyiz.
Anna Schmidt: Ne protokolü ? Onun ne olduğunu bile bilmiyorum.
British MP: Biz de bilmiyoruz bayan.. (The Third Man)

''Yaratıcı; kıyamet geldiğinde ne kazanıp ne kaybettiğinin değil, oyunu nasıl oynadığının hesabını yapar.'' Tango & Cash

Nick: Aklını mı kaybettin dostum ?
Max: Evet, yıllar önce! (Score)

''Tetiği çekmek gitar çalmaktan daha kolay, yok etmek yapmaktan daha kolay.'' Desperado

Joe Black: Seni gerçekten sevdiğini nerden biliyorsun ?
Quince: Çünkü benimle ilgili en kötü şeyleri bile biliyor, ama sevmeye devam ediyor.. (Meet Joe Black)

-Götürsene beni de Çanakkale'ye
-Çanakkale'den geçmiyoruz baba, geçmiyoruz.
-Çanakkale geçilmez zaten oğlum. (Hokkabaz)

Bizim neslimiz büyük depresyonu yada büyük savaşı yaşamadı.
Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız.. (Tyler Durden "Fight Club")

''Sözler yerine kaba kuvvet kullanılsa da kelimeler daima kudretini koruyacaktır.'' V F V

O mükemmel değil. Sen de mükemmel değilsin..
Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız.. (Sean - Good Will Hunting)

''Bir hayata mal olan özgürlük özgürlük değildir, özgürlüğe mal olan hayat da hayat değildir.'' İçimdeki Deniz

Son düzenleme:

aynısı xD

Konu duygular olduğunda, büyük kahramanlar bile aptalca davranabilirler.. (Crouching Tiger Hidden Dragon)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri