Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

''Benim bizzat uzaylı ile sevişen arkadaşım var onu da getirecem sana. '' Arif / G.O.R.A.

:11:

Switch: İki seçeneğin var. Bizim yolumuz ya da otoyol.. (The Matrix)

O Kayser Sozeydi şeytanın ta kendisiydi..Şeytanı nasıl arkadan vurabilirsin..Ya isabet etmezse ?'(olağan şüpheliler)

''Bazen doğru olanı yapmak için en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir... Hayallerimizden bile.'' Örümcek Adam

''Benim inandığım şeye göre insanı öldürmeyen şey, tuhaflaştırır.'' Joker / Batman Kara Şovalye

Kendi hayatlarımızı önemli kılmanın tek yolu diğer insanların yaşamlarına değer vermektir..

Leonard Shelby: Tek unutmadığım şey, seni tekrar tekrar hatırlayabilmem.. (Memento)

Kadın Kokusu / Scent of a Woman

''Ne çocuklar gördüm ben kolları kopmuş, bacakları parçalanmış. Ama hiç biri ruhu gitmişler kadar olamaz çünkü onun için protez yoktur.''

Sibel: Naber Cahit ? (Tokasını saçından alır, bileklerinin bandajlı olduğu görülür)
Cahit: Öyle ölünmez..
Sibel: Nasıl ?
Cahit: Dikey kesmen lazım. Yatay kesersen ölmezsin.. (Duvara Karşı)

''Sara, ben bir erkeğim. Birşeyi başından beri doğru yaptığımız nerde görülmüş.'' Hitch / Aşk Doktoru

''Bedenin burda olabilir ancak düşüncenle istediğin yere gidebilirsin.'' Hür Kan / Lock Up

Eric Draven: Kötü olmak için fazlasıyla yanlış bir gün.. (The Crow)

‎''Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor, ama öldüğünün farkında değilsin.''
Issız Adam

Angela Dadson: Şeytana inanmıyorum.
John Constantine: İnansan iyi olur. Çünkü o sana inanıyor.. (Constantine)

''-Şeker ister misin ? - Hayır, teşekkürler Türk...Ben yeterince tatlıyım.'' Kapışma / Snatch

Kobayashi: Eğer bir insanın hayatta kimsesi yoksa, ona kimse ihanet edemez.. (Olağan Şüpheliler)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri