Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

''Asker olmanın en büyük avantajı düşmanınızı karşınızda görüyor olmanızdır..'' Gladyatör

Şiddet iyilik içinde kullanıla bilir..
Bu nasıl olur buna ne denir ki?
Adalet..
(V for Vendetta)

Bugüne dair iyi bir plan, yarına dair mükemmel bir plandan iyidir...
(Conrad "Connie" Brean "Wag The Dog - Başkanın Adamları")

''Yetişkin olmak buydu ; 200 km yapan bir arabayla 60 km'nin üzerine çıkamamak..'' Cesaretin var mı Aşka? ~ Jeux D'enfants

Belki bu dünyada kimse için huzur diye birşey yoktur. Ama biliyorum ki, yaşadığımız sürece kendimize dürüst davranmamız gerekiyor.
(Spartacus "Spartacus")

''Bunca yıllık insanlık tarihinde kıyamet bana denk geldi, bahtımı s**iyim.'' Ada-Zombilerin Düğünü

"Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar..."
(Yoda "Star Wars: Bölüm 1")

''Yolumdan çekil oğlum , benim oksijenimi kullanıyorsun..'' One Flew Over The Cuckoo’s Nest / Guguk Kuşu

Ernest Hemingway, "Dünya güzel bir yer ve de uğruna savaşmaya değer" demiş. Ben cümlenin ikinci yarısına katılıyorum.
(William Sommerset "Seven - Yedi")

''İnsan kendi yolunu kendi çizer.Sana kimse eliyle vermez kendin almalısın..'' The Departed / Köstebek

Üzerinde durduğunuz kaya yuvarlanmaya başlarsa atlayın.
Yoksa siz de onunla birlikte yuvarlanıp ezilirsiniz. Sadece aptallar kayanın üzerinde durmaya çalışırlar...
(Kyoami "Ran")

"Kibir, benim en gözde günahımdır.."
(John Milton "Şeytanın Avukatı")

'Ressam olur insanlar başkalarının kalbini kazıya kazıya, ya da resim olurlar senin gibi; kazına kazına..'' Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?
Harris K. Telemacher "L.A. Story"

''Hayallerinin peşinden koşmadıkça, hayalden hayale gezmenin ne anlamı var?'' Moulin Rouge / Kırmızı Değirmen

" Bayım, siz bir sebze bile olamazsınız çünkü enginarın bile bir kalbi vardır!"
Amelie

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri