Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Uzaklardan avatar harika :)

-Donnie Darko! ne biçim isim böyle, sanki bir kahraman adı gibi.
-Öyle olmadığımı nerden biliyorsun?

(Donnie Darko)

"-ve arslan kuzuya aşık olur.
-ne aptal bir kuzu
-ne hastalıklı mazoşist bir arslan."
twilight

'Hıh umut ! İnsanların bir türlü vazgecemediği ilizyon. En büyük güç ve en büyük zayıflık kaynağı olan umut.'' Matrix Reloaded

Benim kızım aptal olabilir ama salaak da değil :D (supernatural)

''ahh kızlar! Bilirsin ben onları, onları seviyorum, seviyorum ve nefret ediyorum anlıyor musun ?Seviyorum ve nefret ediyorum.'' Cani

''Annem her zaman ölümde hayatın bir parçasıdır derdi keşke öyle olmasaydı..''
Forrest Gump

Bilinç, korkunç bir lanettir. Düsünürsün, hissedersin, acı çekersin...
(Craig Schwartz "Being John Malkovich - John Malkovich Olmak")

''Allah'a çıkan yollar belirsiz olduğu için, bağışlayıcılığının özü, sözünde ve gizeminde gizli olduğu için, Allah bize mesajını gönderse de onu anlamak bize düştüğü için, kollarımızı açtığımızda toprağın kucakladığı yalnızca hissiz bir kabuk olacaktır. Ruh artık uzakta ebedi güzelliğinin içinde. Hayatın anlamını bulamadığımız için acı çekiyor. Doğduğumuz anda kaybettiğimiz inayeti anlamadığımız için, Allah sonsuz bilgeliği ile çözümü ellerimize bıraktığı için. Ruhumuzda sahip olduğu yer yokluğunun oluşturduğu boşlukta anlaşılır.'' (Pan'ın Labirenti)

"Öldürmek, sigara içmeye benzemez. Onu bırakamazsın." (Catherine Tramell "Basic Instinct -Temel içgüdü")

(Kill Bill Vol-II)

''O çubuk maviye dönmeden önce bir kadındım, senin kadının. Senin için öldüren bir katildim. O çubuk maviye dönmeden önce senin için motosikletle hızla giden bir trene atlayabilirdim. Ama o çubuk maviye döndükten sonra bu şeylerin hiç birini yapamazdım.Çünkü ben anne olacaktım. Bunu anlaya bilir misin ?''

Aşkı güzel bir an olarak da düşünebilirsin.Başlangıcı ve sonu içinde barındırır.İşte bu yüzden bir yere varma amacı yoktur.(Kolera Günlerinde Aşk)

Kurşunlarınız var ama silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı umun çünkü şayet ayakta olursam silahlarınızı doldurmadan hepiniz ölmüş olursunuz(v for vendetta)

(dead poets society)

size neler söylendiğinin önemi yok, kelimeler ve fikirler dünyayı değiştirebilir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri