Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

Eger çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra olarak ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır.. my sassy girl (2008)

Hayat acıdır. Tersini söyleyen birşeyler satmaya çalışıyordur.
(The Princess Bride)

''Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin..''

''Tanrının ya düşmanı ya da hiçbir şeyi olacak olsan, hangisini seçerdin ?..''

Defalarca ispatlanmıştır ki,...
Sadık bir çehre ve dindar bir tavır,|deliğinden çıkarır yılanı bile. (v for vendetta)

İçki baştan çıkarma bölümünün İğrençliğini azaltır ..... Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Nerede olduğunu merak ediyor olmalısın.Nerede olabileceğini söyleyeyim.Ölmekte olduğun bir odada olabilirsin (saw)

Yapmak istediğim son şey,bir çingeneyle bahse girmekti.Ama pek fazla şansım yoktu.Bir şekilde bu belaya bulaşmıştım.Eğer kaybedersem…neyse kaybetmeyi düşünmek bile istemiyorum !!!

(Snatch)

- Seni,seni üzmek istememiştim
- Senin beni üzmeye gücün yetmez,beni üzecek kadar önemin yok.(okuyucu)
:)

Güç öldürmek için her türlü gerekçeye sahip olup öldürmemektir... (Schindler's List)

Gerçekte ne olduğumuzu gösteren yeteneklerimiz değildir. Tercihlerimizdir. Harry Potter and the chamber of secrets

Sözler yerine kaba kuvvet kullanılabilsede, kelimeler kudretini daima koruyacaktır (v for vendetta)

Uçurtmalar Rüzgar Sayesinde Uçmaz..Rüzgara Karşı Durdukları İçin Uçarlar.. OSMANLI CUMHURİYETİ

:D

''Eğer en iyisi olmak istiyorsan sana saygı duymalarını sağla, saygı duymalarını istiyorsan kimseye saygı gösterme, kimseye saygı göstermezsen saygıyı sen icat ettin zannederler.'' :rolleyes:

-Ekrem bey nerde?
-at kaçırdı. -
Ekrem bey at mı kaçırdı?
-Hayırrr, at ekrem beyi kaçırdı.:D (hababam)

Efsaneler hakkında bilmen gereken başka birşey daha var..Bazen gerçek olurlar !!! Ghost Rider(2007) :rolleyes:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri