Unutulmaz Film Replikleri

---> Unutulmayan Film Replikleri

İnsan sevebileceği birini buluncaya kadar kaç kişiyi sevdiğini sanıyor ? (mine)

rocky'den devm :D

''Korku dövüşçünün en iyi dostudur.Bunda utanılacak bişey yok. Korku senin bilenmene yarar, hayatta kalmana yarar.Ama korkularını dizginlemeyi öğrenmelisin. Korku volkan gibidir içinde yanar durur, kontrol edersen senin ateşini artırır, ama o seni kontrol ederse seni yakar. O yüzden korkunu kontrol et ve içinde yansın yansın yansın ve rakibinin üzerine patlasın.''

''Burda birbirini öldüren iki adam vardı. Bence milyonların birbirini öldürmesinden iyidir. Söylemek istediğim; ben değişebiliyorsam ve siz değişebiliyorsanız herkes değişebilir !''

:D

hmm başka gelmedi aklıma türkiyeden devam:d

Burda vurulması gereken bir adam vardı onuda ben vurdum.(Tatar Ramazan)

'Okulda kalın ve beyninizi kullanın. Doktor olun, avukat olun, deri çanta taşıyın. Sporu meslek olarak düşünmeyin, boksta canınız yanar ve kokarsınız düşünen olmalısınız kokan değil.''

Yine alacakaranlik. “Baska bir son daha. Günün ne kadar mükemmel oldugunun önemi yok her zaman sona ermek zorunda.“

''Bu yalan dünyada kıymet vermeğe değer iki hece vardır; Ka-dın..'' Kadın Kokusu

Niçin yaptığınızı bilioyorum
korkuyordunuz biliyorum
neden korkmayasınız ki?(v for vendetta)

Peder: Bir fahişenin cesedi için ölmeye değer mi?
Marv: Ölmeye değer, öldürmeye değer, cehenneme gitmeye de değer. Amen... (pederi öldürürken)

(Sin City)

''Neden sadece erkekler bu şekilde davranır. Şuandan itibaren bende tıpkı onlar gibi olacağım, sadece kendi zevkimi düşüneceğim, herkese aynı şekilde davranacağım, ne hissettiklerini düşünmeden karşımda kimin olduğunu önemsemeden.''

Gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainata bile hükmedebilirm(v for vendetta)

Orda olduğunuzu biliyorum artık hissedebiliyorum korktuğunuzu biliyorum bizden korkuyorsunuz, değişimden. Geleceği bilmiyorum, buraya size bunların nasıl biteceğini söylemeye gelmedim, buraya size nasıl başlayacağını söylemeye geldim. Bu telefonu kapatacağım ve o insanlara görmelerini istemediğiniz şeyleri göstereceğim onlara sizin olmadığınız bir dünya göstereceğim. Kuralları yada yöneticileri olmayan sınır yada engel tanımayan bir dünya, öyle bir dünya ki orda herşey mümkün. Bundan sonra nelerin olacağı ise size bıraktığım bir seçim (Matrix)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri