Umudum Var..

---> Umudum Var..

Hep böyle olcaksın, insan zaman gelince kendi söylediği yalana kendi inanırmış ya, başta rol yapsan sonra ona alışcaksın, ben neden yazılarda rahatlıyorum? Yazdığım insan oluyorum o an için, neden okuyorum güzel şeyler ? Okuduğum insan oluyorum o an için. Neşeli şarkılar dinle, komik şeyler oku vs. vs. , sonra anlıcaksın hayat gerçekten değmez yıpranmaya, uğraşmaya insanlarla. Bak keyfine, anı gerektirenleri yap, ne içinden geliyosa, o an neyle mutlu olcaksan.
Düzelir her şey, amin sağol.

Dediğin gibi yapıcam artık O an ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşicam Ve ben hep baş rol olucam.....

---> Umudum Var..

En güzeli uzaklaşmak galiba gözünün önünden kaybolmak ...En güzeli gitmek Hoşçakalın bukadar kısa artık cümlelerim.....Size veda etmeden gittigim için özür dilerim

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

Bu defa korktum ilk değildi ama bu sefer tedirğindim 15 defa gözümü açıp kapattırdılar başım döndü ya Allahım şunun sonuçlarıda temiz çıksında bende artık rahatliyim çok yoruldum kararlar aldım biçok ..Gördümki degersizim aslında bende daha fazla zorlamayayım dedim bıraktım herşeyi..Olmuyosa zorlamayacaksın bende buydu hep gelmicektim ama ne bilim gene kendimi burda buldum..Canım çok acıyo kötüyüm galiba konuşmaya çok ihtiyacım var ama kim konuşurki benimle sonuçta sevmiyorlar inanmıyolar amann sen bu dünyaya tek geldin tekte gidiceksin kasma engüzeli diyorum ama galiba olmuyo...Tek istediğim konuşmak rahatlamak birazda olsa unutmak bazı şeyleri ama ben onları unuttukça başka şeyler sıkıyor canımı...Allah kuluna kaldıramica yükleri vermezmiş diyorum ben bukadar güçlü bi kızmıyım bu kadar çok şey yaşıyorum ewt galiba güçlüyüm isyan etmiyorum sadece yorgunum hepsi bu........

---> Umudum Var..

Nolursun Gitme Söz üzmicem seni bidaha ama sen gitme Lütfen..:(

Unutur Gibi Olursun,Yeniden çıkar karşına...Bunu hiç unutmicam beni bu duruma soktunu hiç unutmicam.....

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] ......................

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

Evet Beklemek zor helede gelmicek birini beklemek dahada zor gelsen diyorum sadece gelsen burda oldugunu bilsem ...Meger sen nekadar yer kaplıyormuşsun koskoca forumda ..Ama ben inanıyorum yada şöyle diyeyim inanmak istiyorum geliceksin..Tekrar Sen gittin gideli 2 şey dinliyorum bi o bana giderken yolladıgın Unutur Gibi OlursunYeniden çıkar karşına... bu Birde gökhan türkmen bitmesin diye...Neyse bigün geldginde okursun kötüyüm ben galiba çok gülüyorum sürekli konuşuyorum birileriyle ama yok bi boşluk bişey var çözemedim Eeg çektirmiştim yaa daha sonuçları almadım aldıgımda kötü bişey olmaz umarım bende yazarım ..Sadece gel istedim bukadar bugünlük iyi Geceler Mutlu Ol....

---> Umudum Var..

Ben geldim gene..Çok birşey yazmicam,Yoruldum artık bazı şeyler çok yordu sende gel artık herşey güzel olsun...Umarım gelirsin özlendin....Bu gecelik bukadar ...

---> Umudum Var..

Bu aralar yani 2 gündür neşem yerinde Mutluyum herşey güzel..Uzun kazamandır kayıp olan arkadaşata geldi iyiki geldi yüzümde tebessüm oluştura bilenlerden oda teşekkürler..:) Bu yiğenim beni öldürcek gülmekten yaa çatlak daha 1,5 yaşında bıktım yapıyo küstüm yapıyo bu nasıl bişeydir biri bana anlatsın yaa ..xD Neyse şükür herşey güzel umarım hepte böyle devam eder..Çok değerlilerimden biride gidiyomuş beni bırakıp köyüne neyseki o gelicek geldigi zmanlara beni etiketlicek [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bend onu etikitlicem söz verdim..:) Çabuk git gel Özletme kuzu kendinii....Seviliyosunn

---> Umudum Var..

Çok yanıyo canım ben böyle olsun istemedim ki....Ağlamak çare olmuyo biliyorum diyorum geçicek bunuda atlatıcam ama kendimi kandıryorum bitmicek ben hep böyle yaşicam korkuyorum evet bu sefer çok korkuyorum...Üzülüyorum kimsenin umrunda değilim kendime acıyorum varlığımında yokluğumunda bi önemi yok ...Gelmiş ama bni beni unutmuş varsın unutsun burda olsun yeter mutlu olsun bn hep bunu istedim ...Son kez hepinizle vedalaşıcam helallik isticem ve gidicem çünkü kalamam artık çok istedsemde oluyo ben zaten bişey istersem olmaz...Canım çok yanıyo dayanmaıyorum ya sölicem kelimelerim yok cümlelerim sadece acı çekiyorum bundan ibaret..İşte yine baştan sardığım hayata devam gittigi yere kadar....

---> Umudum Var..

Çabalama o zaman canım...bazen bişeylerin üstüne gittikçe olmaz, durup beklemek biraz zaman vermek lazımdır...sende öyle yap belkş işe yarar hı ? Hem herşeyde bir hayır vardır unutma

---> Umudum Var..

Çevremde ki insanlar bana nasıl bakıyo siz onların bakışlarını görmediniz...Bu yüzden ben pes ettim çabalamicam uğraşmicam olmicak çünkü bukez sıyrılamicam biliyorum...

---> Umudum Var..

Herşeye İsyan Etme Bazı Şeyleri Kabullen Mehtap.?
Nasıl Bakıyorlar Çevrendeki İnsanlar Hem Neyin var senin ya , anlat dinliyorum ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri