Umudum Var..

---> Umudum Var..

Bazen olmuyomuş nekadar istesende yolunda gitmiyo işte hiç bişey ...Dayanamicam biliyorum ama daha fazla zarar vermicem kimseye kimse benim yüzümden üzülmesin ben pes ettim bu defa çünkü hayat son defa en zor oyununu oynadı bana ve ben bu oyunu biliyorum bu defa yenilicem o kazanıcak çünkü bu level daha zor Artık son dokunuş son bakış ve tek bir kelime herşey tam anlamıyla Bitti...Neden sorma bu sefer anlatmaya gücüm yok.....

---> Umudum Var..

Fazla yorgunum bu yorgunluk çok geliyo ben bazı şeyleri dilime almaya korkarken onlarla yaşar oldum ...Bugünde Ölmedim Anne...

---> Umudum Var..

Benmi çok kötüyüm hayatmı çok zorlaştı....nolur bırakın beni sevemeyin nefret edin ama uğraşmayın dayanacak gücüm kalmadı okadar güçlü degilim ben Nolur bırakın yolumdan gidim...

---> Umudum Var..

Bu kadar büyük sevdim diyemi sığdıramamıştın beni hayallerine?

Kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta.

İnsanlarda değişir,
Ama bu daha iyi olurlar anlamına gelmez.

---> Umudum Var..

Yok yok ben gerçekten dayaklığım neden bukadar çok severim neden bukadar çok değer veriyorum ki insanlara sanki onlar beni bukadar önemsiyo ...yeter ya üzülmekten kırılmaktan bende yoruldum artık bende herşey yolunda gitsin istiyorum Yapmayın nolur tamm sevmeyin bni ama söyleyin bana bende uzak durim ama bana uzak tavırlı anlayışsız davranmayın...:(

---> Umudum Var..

Yokummm...

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] Ben uzun bir süre yokum sadece bil istedimm...kendine dikkat et

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] Arkdaşımla fethiyeye gidicektin dün gece ama hastalandı gidemedik oyüzden geldim zatenn..

---> Umudum Var..

Bekledimde Gelmedin rın tın tın tın...:) Keyfim yerinde herşey güzel ...Canım Dedem seni çoooooooooook seviyorum sen benim bitanemsin..:)

---> Umudum Var..

Bu nasıl bir gün neden bukadar sıkılıyorum,halbuki sabah çok neşeli uyanmıştım..Yoruldum gene ya Çarşamba günü İstanbula gidiyorum gene Eeg çektiricem artık bende iyileşmek istiyorum hayatıma hastalığımı düşünmeden devam etmek istiyorum..Ama ben nezman unutmaya kalksam Hayat ya bu dönüp dönüp çarpıyo yüzüme tamam diyorum hastayım ama iyi olucam Ki olucam iyi olmam lazım...Zaten insanların acıyan gözlerle bakması bi okadar acı veriyoken birde kendi kendimi düşünmem iyice zorluyo bedenimi Bakmasınlar bana acıyan gözlerle bakmalarını istemiyorum gençsem gencim hastaysam hastayım ama yeter artık söylemeyin bana hasta oldugumu bide siz hatırlatmayın aklımdan çıkmıyoken..Bazı şeylere geçer gözüyle bakıyorum gerçi hiç bişey geçmiyo zamanla herşeye alışıyosun hepsi o...Yeter bukadar Sıkılıyorumm

---> Umudum Var..

Yoruldum artık gerçekten yoruldum nerden ne çıkıyo kim ne diyor artık anlamıyorum...Bide bana msn adresi vermiş sen kimsin ya arada bir selam verdigim bi insan bana msn sini vermiş ve mutlaka ekle demiş töbe yarabbi töbe töbe....Deger verdiğim bir diyer insan ise bana inanmıyo neymiş her konuyu açıyormuşum ama resimlerimi koymayı beceremiyormuşum ...Yapa bilsem sana onları söyletmemek için zaten koyardım tek foto dahi olsa ama beceremiyorum işte..Yaa ama artık birinizde inanın bana birinizde mehtap artık ne düşünüyo nasıl diye gerçekten merak ettiniz için önemsediginiz için sorun Nolur yoruldum artık ben...Kafamda bir ton ağırlık Var anlatamıyorum hep gülüyorum doğru çok konuşuyorum oda doğru ama artık bana acımadan dinlicek bişeyler konuşup rahatlamak istiyorum ama olmuyor işte gülmekte konuşmakta bazen işe yaramıyo....Kimseyi özlicem yok kimseyi özledigim yok en son özlicem kişi o olsa gerek ama nolur yapma bırak nefrette etsen uğraşma benimle...İyi Akşamlar...

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

Hepsi geçcek , iyi olcaksın , kalben buna inandırdığında herkes senin iyi olduğunu anlıcaktır ve gözlerindeki o acır bakış kalkcaktır emin ol, ben de yaşadım aynılarını , hatta rahatsızlığın kadınsal rahatsızlık olması gereği birçok iğrenç şeyle de karşılaştım, ama kafamı eğmedim hiç ve onlara inat mutlu oldum. Belki rol yaptım ama başardım.
Mutlu olmayı da, o hissi kaldırmayı da.
Sadece zaman [MENTION=77462]eslem61[/MENTION]

---> Umudum Var..

Onlar Benim iyi olduğuma inanmıyolar kendime inandığıma inanmıyorlar en başta..Onlar bütün gemileri yakmış ben sadece şimdilik nefes alan ama sadece yaşamaya çalışan biriyim..Ama ben iyi olucam diyorum bukez yapıcam ben başarıcam dedikçe zorluyo hayat ..Tam unuttum derken bişey oluyo ve tekrar başa dönüyorum...Bilirim sende yaşadın bu durumları ama sen iyi oldun dimi sana inandılar birileri benide dinlese anlasa belki bende salmicam kendimi ama olmuyo işte bazen yazdığın için çok Teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]

---> Umudum Var..

Onlar Benim iyi olduğuma inanmıyolar kendime inandığıma inanmıyorlar en başta..Onlar bütün gemileri yakmış ben sadece şimdilik nefes alan ama sadece yaşamaya çalışan biriyim..Ama ben iyi olucam diyorum bukez yapıcam ben başarıcam dedikçe zorluyo hayat ..Tam unuttum derken bişey oluyo ve tekrar başa dönüyorum...Bilirim sende yaşadın bu durumları ama sen iyi oldun dimi sana inandılar birileri benide dinlese anlasa belki bende salmicam kendimi ama olmuyo işte bazen yazdığın için çok Teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum [MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]

Biraz rol biraz gerçek mutlu ol sen, göster değişcek her şey inan. Kimseye de bakma, benim başımdan kaynar sular dökülmüştü şu forumda gördüğüm bi şeyde, sonra gerisi geldi ki bu acımak değil bu başka bi şeydi tarifi yok. Anlatılmaz da, ama benim tesellilerim vardı çabuk unuttum veya alıştım demeliyim, sen olmasa bile aldırma. Şu ana bak, şu anı yaşa. Ne geriye bak , ne ileriyi düşün.

Rica ederim

---> Umudum Var..

Biraz rol biraz gerçek mutlu ol sen, göster değişcek her şey inan. Kimseye de bakma, benim başımdan kaynar sular dökülmüştü şu forumda gördüğüm bi şeyde, sonra gerisi geldi ki bu acımak değil bu başka bi şeydi tarifi yok. Anlatılmaz da, ama benim tesellilerim vardı çabuk unuttum veya alıştım demeliyim, sen olmasa bile aldırma. Şu ana bak, şu anı yaşa. Ne geriye bak , ne ileriyi düşün.

Rica ederim

Mutlu görünüyorum takmıyo gibi yapıyorum mesela çok konuşuyorum.Biliyorum ben geçicek sonra o bana o tarifi olmayan bakışlarla bakanların karşısına geçip İşte burdayım diycem artık herşey benim mutluluğum için şuan için En azından şuan Çok huzurluyum Allah razı olsun senden....

---> Umudum Var..

Mutlu görünüyorum takmıyo gibi yapıyorum mesela çok konuşuyorum.Biliyorum ben geçicek sonra o bana o tarifi olmayan bakışlarla bakanların karşısına geçip İşte burdayım diycem artık herşey benim mutluluğum için şuan için En azından şuan Çok huzurluyum Allah razı olsun senden....

Hep böyle olcaksın, insan zaman gelince kendi söylediği yalana kendi inanırmış ya, başta rol yapsan sonra ona alışcaksın, ben neden yazılarda rahatlıyorum? Yazdığım insan oluyorum o an için, neden okuyorum güzel şeyler ? Okuduğum insan oluyorum o an için. Neşeli şarkılar dinle, komik şeyler oku vs. vs. , sonra anlıcaksın hayat gerçekten değmez yıpranmaya, uğraşmaya insanlarla. Bak keyfine, anı gerektirenleri yap, ne içinden geliyosa, o an neyle mutlu olcaksan.
Düzelir her şey, amin sağol.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri