Umudum Var..

---> Umudum Var..

Kabullenim öylemi merak etme ölücemi ben 1 sene önce kabullendim Hasan...
Boşver burda anlatamam ki...Sende beni dinlemek için yorma kendini iyiki gelmişsin ama bu sefer ben gidiyormm

---> Umudum Var..

Neden öyle diyorsun canım ? cevrendekiler nasıl bakarsa baksın senin kendine naısl baktıgın önemli...hem hastamısın neyin var ? ama herkesin ögrenmesini istemiyorsan söylemeyebilirsin...Yinede hepimiz inanclıyız, az yada cok..o yüzden isyan etmemek lazım dimi ?

---> Umudum Var..

Mehtap bana of dedirten bu sitede tek kişisin farkındamıısn.

Gidene kal demem haberin olsun.

---> Umudum Var..

İsyan etmedim hiç abla...Ben bana ölceksin dediklerinde bile neden ben demedim ama artık uğraşmicam çünkü gücüm kalmadı ki ben güçlü değilim çok gülerim ewt çok konuşurum mutlu gibiyimdir hep ama değil abla olmuyo bende zorlamicam artık tedavide olmicam herşey olucana varıcak..

---> Umudum Var..

Keşke Ölmek Çağre Olsa Herşeye Mehtap (;

Kıskanıyorsun mehtap beni sen hatta doğruyu söylemek gerekirse beni seviyorsun sen ve başkalarıyla olan diyologlarım seni üzüyor ve hastalığını bu yüzden ihmal ediceksin ama sadece saçmalıyorusn okadar.

Duygu iyi biri evet gülüşü güzel çay kolik biri.

- Seninde bir çok huyunu biliyorum bunları bilmek veya doğruları söylemek of mehtap of neler yazdırıyorsun bana !

Son düzenleme:
---> Umudum Var..

İsyan etmedim hiç abla...Ben bana ölceksin dediklerinde bile neden ben demedim ama artık uğraşmicam çünkü gücüm kalmadı ki ben güçlü değilim çok gülerim ewt çok konuşurum mutlu gibiyimdir hep ama değil abla olmuyo bende zorlamicam artık tedavide olmicam herşey olucana varıcak..

Allah şifa versin Canım...gün dogmadan neler dogar karamsar olma yine de..varmı benden istedigin bişey ?

---> Umudum Var..

ona şüphen olmasın...Dualar karşılıklı olsun ama hepimizin ihtiyacı var

---> Umudum Var..

Keşke Ölmek Çağre Olsa Herşeye Mehtap (;

Kıskanıyorsun mehtap beni sen hatta doğruyu söylemek gerekirse beni seviyorsun sen ve başkalarıyla olan diyologlarım seni üzüyor ve hastalığını bu yüzden ihmal ediceksin ama sadece saçmalıyorusn okadar.

Duygu iyi biri evet gülüşü güzel çay kolik biri.

- Seninde bir çok huyunu biliyorum bunları bilmek veya doğruları söylemek of mehtap of neler yazdırıyorsun bana !

Seviyorum öylemii saçma sadce senin benle olan yakınlıgından sonra başkalarına da aynı şeyi göstermen canımı sıkıyo ki bu bütün arkadaşlarımda böyledir...

Eee biliyosun da noluyo neden ofluyosun sende söliyemiyosun ki bazı şeylerii..

---> Umudum Var..

Seviyorum öylemii saçma sadce senin benle olan yakınlıgından sonra başkalarına da aynı şeyi göstermen canımı sıkıyo ki bu bütün arkadaşlarımda böyledir...

Eee biliyosun da noluyo neden ofluyosun sende söliyemiyosun ki bazı şeylerii..

Tamam Yanılmışım Ozaman Sıkıntı Yok.

İhtiyacın Oldugunda Yaz Buradayım.

---> Umudum Var..

Evet uzun zmandır yazmıyorum ama pekte yazasım yok hala neyse dogum gunum geliyor kimler hatırlicak acaba evet bu ayın 21 ben dogum günüm dedemlerin yanına gitmek istiyorum yaaa..of

---> Umudum Var..

Sen o vişne ağacı gibisin, demek isterim sana. İlkyaz güneşinde sert, yalız, ışınımlı aklığıyla bi kışın daha ödülünü dağıtır gibi göğe karşı çiçeklenen, taçyaprakları pörsüyüp döküldüğünde ardından gelecek alın umuduyla bizi oyalayan, yemişi, koparılmazsa, uzun süre karara karara kışı bekleyen vişnenin bütün hallerini sende görüyor değilim elbet. Ama onun gibi bir yaşam umudusun benim için. Yaşanabileceğini, yaşamağa çalışmak gerekeceğini duyurup duran. Ama böyle sözler sana söylenmezmiş, söylenemezmiş gibi gelir hep. Kurağın ateşini söndüren, soluk aldıran, kapıları açan yaz yağmuru gibisin bana. Ama sıkılırsın diye söylemekten kaçınırım.
cp8v5.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri