Umudum Var..

---> Umudum Var..

25.01.2012

Ne kadar küçük şeyLer için ağLardık,
Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek
Şimdi büyüdük en büyük olaylar bile ağlatmıyor bizleri
Ölümler, iflaslar, savaşlar...
Şimdi daha mı güçlüyüz, yoksa daha mı alışkın
Hayatı öğrenmek alışmak mı acaba?..

Dediler ki;
"Sevse gitmezdi"
Dedim ki kendi kendime bunu diyenler "gidene kadar nerdeydi?"
...
Neyse çok geçmeden haberi geldi.
... Başkasıyla birlikte görmüşler, el ele.
Ulan harbiden dedikleri gibiymiş
"Sevse gitmezmiş, gitti çünkü sevmemiş."

Diyemiyorum işte; "yaşadık bitti." diye.
Kolay değildi çünkü,
Yaşamak güzeldi, bitti demek kolaydı belki ama
Unutulmaması gereken bir şey vardı
"Bitti demek kolaydırda, bitirmek zordur."

Neyse, o gider gerisi hep aynı "ACI."
Diceksiniz ki, acı ne?
Cevap vereyim;
"Fotoğraflarıyla uyuduğun kişinin bir başkasıyla uyuduğunu bilmek."
İşte bu; Acı çekmek..

---> Umudum Var..

29.01.2012

Bazen Kendim Bile Kendime Kalabalık Geliyorum...

"Hayat" diyoruzyaşamaya devam ediyoruz. Onca
kırıklıkonca acı onca hüzün yaralarımıza üfleye
üfleye "bir şey yok"diyoruz; en çok kendimizi
kandırıyoruz çok şey var aslında üflemeyi bırakıp konuşmaya
başlarsam bir daha asla susmaya bilirim....;öyle çok çünkü
kan kaybım o kadar büyük kendime olan yalanım.."hayat"
diyorum.susuyorum;
nefesim lazım çünkü banayaralarıma üflüyorum.....

---> Umudum Var..

Ey koca dünya yorma demiştim sana beni ben sandığın kadar güçlü degilim dayanamam düşer kalırım ..Elimden tutup kaldıranım olmaz yorma sen beniki hayata güzel baka bilim böyle olmuyo iyi olmaktan yoruldum sahte yüzlerden gereksiz insnaların karşımda olmasından yoruldum bu yaşta kaldıramm ki ben bunları yapammki nolur bırak beni kötü kader nolur...

---> Umudum Var..

02.02.2012

Evet günlüğüm...Artık uzun bi süre sana veda ediyorum ,Yokum artık olmicam uzunca bir süre Fazla uzatmak istemiyorum ...Hoşçakal...Beni Unutma

---> Umudum Var..

Yoktum uzun zamandır evet ama sanmıyorumki yokluğum fark edilsin...O gelemedigim zaman süresiince hayatta herşeyin bir anlık oldugunu aslında yanında olanların sadece iyiliginde yanında olduklarını ve kötü zmanında kaybolduklarını anladım...Ama öğrendim bazıları insanları dinlemeden yargısız infaz yapıyo ama bilmezlerki gerçek başkadır anlatılmaz söylenmez anlamaz lar ..

---> Umudum Var..

geldim yine ama bu sefer hayatıma tertemiz bi sayfa açarak geçmişe degîl sadece gelecege bakıcam bi sayfa.mutluyum çûnkü yanımda benı cok seven benim icin nerelerdn yanıma gelen dıceksın ne oluyo kim geldi kim geldı biliyormusun benim huzurum mutlulugum yanında kendımı güvende hissettigim kisı geldı simdılık ondn bu kadar bahsetmek yeter.ama bırseye ùzùldüm galıba yoklugum burda farkedılmemıs hic olsun canları saolsun neyse bu gecelık bu kadar yeter ıyi geceler.

---> Umudum Var..

Güzel bir gece herşey umut dolu hayal dolu gerçekleşirmi bilinmez Ama hayal etmekte güzel...

---> Umudum Var..

03.03.2012

Evet Geldi İşte O büyük veda zamanı kim okur seni kim gittimi umursar bilmem ama Ben yokum artık Uzunnnn bir süre Belkide sonsuza kadar...Amilyatı olucam korkuyomuyum ewt korkuyorum ama ölümden degil ya..Geride kalanların canlarının yanmasından Rabbim verdi bu canı o alıcak zman geldiyse Yapıcak birşey yok..Kimler okur seni Bilmem ama Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkür ederim...Beni üzgün oldugumda güldürdügünz için derdimi dinlediginiz için Başınızı şişirdiysemde Kusuruma Bakmayın Hakkınızı Hepiniz Helal edin..Ki Ben rahat gide bilim..Son bir şey isticem sizden dualarınızı eksik etmeyin Hepiniz Rabbime emanetsiniz..Sizleri seviyorum..Umarım tekrar gelir o güzel muhabbetinize dahil olurum ...Rabbim hepinizin Gönlüne Göre versin Hoşçakalın...Bu Son Veda eslem Hoşçakal..Sonun Başlangıcı...

---> Umudum Var..

Sana hiç birşey olmayacak Eslemim.
Girip çıkacaksın ordan.Daha ne sohbetlerimiz olacak seninle..
Geride bırakacaklarının canlarının yanmasından korkuyormuşsun, bu sözlerin bizim canımızı yakmaya yeterli bence..Bizim senden tek bi isteiğimiz var güçlü olman o da..Kendin için istemiyorsan bile bizim için, ailen için, sevdiklerin için.Seni çok seviyoruz, düşünme böyle şeyler geçicek hepsi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri