ümit ile etkileyici kelimeler

Hayırların En Hayırlısı Sevgilerinin En Sevgilerini yolluyorum Yüreğine Nasipse Olur aşkımız…

Sensiz Olamayacağım Bu Dünyada ya Seveceksen beni öLümüne Seviceksin ya Gidrken Beni Öldürüp Gidiceksin Aşkım, Ben Sana öLümüne Aşığım..

şu hayatta bir senden etkilendim birde senden etkilendiğim icin etkilendim aşkım

Biraz Sevgi Biraz Aşk Birazda benden iLave Edelim Sana Bir yeni Hayat verelim nedersin?

Rüyaların en güzelini görürken Allah(c.c)’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki;en masum anında sana kimseler zarar veremesin

Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl;düşlerini paylaşacak birini ararsan ben buradayım

Biz ne kadar kırmızı pabuçlu sırın kızlarla dans etmesini bilmesek de,kartal’ın bile uçmadığı,şahin\’in bile yuva yapmadığı yerde,şeytan\’la dans etmesini biliriz..

Seni tanımadan önce ben değildim,seni tanıdıktan sonra bendeki bensizliğin aslında sensizlik olduğunu anladım

Ne seni unutacak kadar zaman geçenek,nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek,bırakıp gitsem de unuturum sanma,zaman alışmayı öğretir,unutmayı ASLA…

Sen; Bailes’s kadar tatlı,Tekila gibi çarpıcı,Dhmple kadar asil,Kanyak gibi sıcak,Şampanya gibi özel,Malibu kadar egzotik,Kokteyl kadar karmaşıksın…

Bataryası zayıf rüyalarımızın kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebiyle ulaşamadık. Simdi yüreğimde fule çeken hatlarımla seni çoook seviyorum

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Gotumsun,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün.

Ardından gözyaşı dökenin olmasa bile,Bekleme artık dönmem sana,Gözümde dinmeyecek yaşım olsan bile..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri