Yükseklerde uçmayı seviyorsan, düşmeyi de göze alacaksın!
canber Kayıtlı Üye 29 Şub 2020 #31 Çok kişiyle konuş, az kişiyle düşün, tek başına karar ver. Konfüçyüs
canber Kayıtlı Üye 8 Mar 2020 #32 Kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!
canber Kayıtlı Üye 10 Mar 2020 #34 Belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi! Kaynak : Etkileyici Mesajlar, Etkileyici Sözler, Etkileyici Yazılar, Etkileyici Laflar Etkileyici Mesajlar, Etkileyici Sozler, Etkileyici Yazılar, Etkileyici Laflar - Ne Guzel Sozler
Belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi! Kaynak : Etkileyici Mesajlar, Etkileyici Sözler, Etkileyici Yazılar, Etkileyici Laflar Etkileyici Mesajlar, Etkileyici Sozler, Etkileyici Yazılar, Etkileyici Laflar - Ne Guzel Sozler
canber Kayıtlı Üye 11 Mar 2020 #35 Bir şeyi yüreğinde ve aklında bitiremedikçe, gidişler ve kaçışlar çare değildir.
canber Kayıtlı Üye 12 Mar 2020 #36 Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta
canber Kayıtlı Üye 13 Mar 2020 #37 Bazen en sıradan şeyler bile, doğru kişi ile birlikte yapıldığında sıra dışı olur.
canber Kayıtlı Üye 14 Mar 2020 #38 Yaşamak dünyada en nadir şeydir. İnsanların büyük çoğunluğu var oluyorlar, hepsi bu.
canber Kayıtlı Üye 15 Mar 2020 #39 İnsanın büyüdükçe mi artıyor dertleri? Yoksa insan, büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri?
canber Kayıtlı Üye 16 Mar 2020 #40 Küçük şeylere gerektiğinden fazla önem verenler, elinden büyük işler gelmeyenlerdir