ümit ile etkileyici kelimeler

Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor

Bu dünyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 güzel kız da mesaj okuyor..

Hep Aynı Hayatı yaşamaktan Bıktım Monoton Bir Yaşam Boğuyordu beni Derken Sen çıktın karşıma Şimdi hayatım Oldu harika..

Bu hayatta Yaşanacak tek Güzel şey Seninle Yaşamak Zaten gerisi yalan +Anılarda Kalıcak bir fotoğraf Aşkım

Şarkılar yazılar Sözler Anlatamaz Sana Olan Aşkımı yenilikler Arıyorum Artık Sana Olan Aşkımı Anlatmak için bebegim..

gözlerinde kaybolmak isterim taaki sen çık diyene kadar birtanem kalbinde kalmak isterim çıkartmak istesen bile çıkartamayacağın kadar aşkım..

Sözlerim Sadece Sana Seviyorum Seni Yalansızım tek Başıma Kalbim sana Atıyor Bunu unutma..

hadi gel hayata inat yaşa benimle hadi gel bırak herkezi kendi haline hadi gel seviyorum seni delice…

ben senin gülüşünü bakışlarını sevdim ben seni beni ben olarak gördüğün için sevdim aşkım…

Sokaklarda ismini fısıldarım geceleri seni yıldılara anlatırım şimdi sana seni anlatmak istiyorum seni seviyorum.

Kör oldu gözlerim sayende görmüyorum kimseyi bu alemde seviyorum seni delice…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri