ümit ile etkileyici kelimeler

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim sonra aleve dokunduğumda acıyı sevmeyi öğrendim sevilmeyi sonra terk edilip beklemeyi sayende unutulmayı da öğrendim her şeyi öğrendim de yalnız unutmayı öğrenemedim…….

Üstüne `seviyorum` yazdığım bir kağıttan, sandal yapıyor, dereye bırakıyorum. ister yüzsün, ister batsın, ister bir çalıya takılsın o kağıt sandal, hep derenin bir yerinde olacak biliyorum..

Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının peşisıra gitmek isterdim.

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayım…

Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek…

Rüyalarını gül yapraklarıyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin..

Yıllar vardır nasıl geçtigini bilmezdim, bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, iste o ani senle yaşadım senle sevdim.

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yinede…

Yaprak döken gençliğimin satir aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alinmiş suskunluğumun bas harflerisin.

Utanırım , söyleyemem yasadığım yalnızlığı , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri.

Yanında benden yakın başka biri de olsa , her şeyi inkar etmiş inandırmış olsan da , ve ona duygulanmış sevdalanmış olsan da , biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten…

Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kir şeytanin bacağını birken beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde…

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri