ümit ile etkileyici kelimeler

Ne zaman insanlar arasına çıksam daha az insan olarak geri dönüyorum.” – Irvin D. Yalom

“Kendine ait küçük bir ev ve karakterli bir eş, dünyanın bütün altın incilerine bedeldir.” – Goethe

Kalbe zarar veren iki şey vardır: Gam ve kaygı. Gam uyku getirir. Kaygı ise uyutaz.” – Hipokrat

“Kusurlarınızı söyleyen arkadaşlar edinin. Dikkat edin! Kusurlarınızı yalnızca size söyleyen.” – Lao Tzu

“Karıncayı bile incitmem deme! Bile’den incinir karıca. Söz söylemek irfan ister, anlamak insan.” – Fuzul

“Dünyanın en güzel şeyleri görülemiyor veya dokunulamıyor; kalplerle hissediliyor.” – Küçük Prens

Hissiz insanları küçümseme. Ne yaşadıklarını bilsen, sen de hissiz olmayı dilerdin.” – Anna Sewell

Ölmekten korkmuyorum. Yeterince yaşamamış olmaktan korkuyorum.” – Mr.Nobody

“Ne hoş güzelliği vardır; hafif adımlarla dünyadan gülümseyerek geçenlerin. Kimseye bir kötülüğü dokunmadan yaşayanların, onurlu bir yaşamı seçenlerin.” – Virginia Woolf

“Bazı insanları hayatınızdan çıkarmanız onlardan nefret ettiğiniz anlamına gelmez. Sadece kendinize saygı anlamına gelir.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri