ümit ile etkileyici kelimeler

Tatlı bir yalan söylersen 10 kişi seni alkışlar, acı bir gerçek söylersen 8 kişi sana saldırır. Ama 2 kişi sorgulamaya başlar.” – Bertrand Russel

“Anlamak masraflı iştir. Emek, gayret, samimiyet ister. Yanlış anlamak kolaydır oysa. Biraz kötü niyet, biraz da cahillik yeter.” – Sezai Karakoç

Ne etrafınızı kıracak kadar sert, ne de karşınızdakine cesaret verecek kadar yumuşak olun.” – Sadi Şirazi

Yaşım ilerledikçe insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum. Artık yalnızca ne yaptıklarını izliyorum.” – Andrew Carnegir

“Sadece aptallar ağızları ile konuşur. Aklıyla konuşanlara zeki, kalpleriyle konuşanlara bilge denir.” – Jack Ma

Biz, hayır demeyi işim var demeyi olmaz demeyi beceremeyen insanlarız. Yorgunluğumuz bitmez bizim.” – Reşat Nuri Güntekin

“Her insan huzur verir. Kimi geldiğinde, kimi gittiğinde.” – Gabriel G. Marquez

Hayatında daima gerçekleri savun. Takdir eden olmasa bile vicdanına hesap vermekten kurtulursun.” – Che Guevera

“Kimsenin iç alemine karışma. Kimseyi iç alemine karıştırma. Kimseye iç alemini açma. Gizli tut. Yan ama tütme.” – İbn Haldun

Eğer öfke duyduğunuzda bir dakika sabırlı olabilirseniz, kendinizi yüz günlük üzüntüden kurtarabilirsiniz.” – Çin Atasözü

“Bu hayatta mutlu olmanın yolu beklentiyi düşük tutmaktır. Yoksa kanatlarından vurulmuş kuşa dönersin.” – Sabahattin Ali

“Her şey çok güzel olacak masalı yerine, “Kötü şeyler de olacak ama yanında olacağım” samimiyetini seviyorum.” – Marian Keyes

“Ne kadar iyi bir insan olduğunun önemi yok. Nasıl olsa ilk hatanda en kötü insan sen olacaksın.” – Charles Bukowski

“Sanki biri, baba iyi gelen insanları özenle uzak şehirlere koymuş gibi.” – Ayşe Kulin

kimiz yerde yatıyoruz dudak dudağa sevişiyoruz dudaklarını yalayıp emiyorum sen yavaşça vücudumu yalıyarak aşağıya doğru sikimi yalamaya başlıyorsun seni iterek sikimi deliğine sokuyorum git gel yapıp boşalıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri