ümit ile etkileyici kelimeler

Bataryası zayıf rüyalarımızın kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebiyle ulaşamadık. Simdi yüreğimde fule çeken hatlarımla seni çok seviyorum.

Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl; düşlerini paylaşacak birini ararsan ben buradayım.

Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki; en masum anında sana kimseler zarar veremesin

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin. Tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Rüzgârın kemanını çaldığı ve damlaların pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun…

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim sonra aleve dokunduğumda acıyı sevmeyi öğrendim sevilmeyi sonra terk edilip beklemeyi sayende unutulmayı da öğrendim her şeyi öğrendim de yalnız unutmayı öğrenemedim…

Gece midir insani hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?

“Güçlü olan güreşte hasmını yere seren değildir. Asıl güçlü olan öfkelendiği zaman kendine hakim olandır.” – Hz. Muhammed (S.A.V)

“Sahip olduğum şeylere sevindiğim; sahip olmadıklarıma da üzülmediğim için mutluyum.” – Tolstoy

Bazen kendine gelmen için, başkalarından gitmen gerek. Uzaklaşmak özgürlüktür.” – Charles Bukowski

Sırrını rüzgara fısıldarsan, ağaçlara söylediği için suçlayamazsın.” – Khaled Hosseini

Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.”

“Mutlu olmak her şeyin yolunda olması demek değildir. Mutlu olmak görmezden gelmek konusunda ustalaşmak demektir.” – Akıl Oyunları

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri