ümit ile etkileyici kelimeler

Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.

Gözlerine gözleriyle göz koyanın, gözlerini gözlerimle oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım.

Hadi gel hayata inat yaşa benimle hadi gel bırak herkesi kendi haline hadi gel seviyorum seni delice…

İstanbul'da korona önlemleri: Müzeler, tiyatrolar kapandı
Artan koronavirüs vakaları nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSMEK kurslarının açılışını erteledi, kültür merkezleri, müzeler ve spor tesislerinin de kapatılmasına karar verdi. Kapalı salondaki sahne sanatları da online icra edilecek...
Son günlerde koronavirüs vakalarının artması üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilimsel Danışma Kurulu’nun önerileri çerçevesinde önlem alındı. Yarından itibaren uygulanacak tedbirler kapsamında, yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ertelendi. İBB’ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR A.Ş.’nin işlettiği İBB spor tesislerinin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek. İBB’den yapılan açıklamada, COVID-19 salgınının hem toplumda hem de belediye çalışanları arasında yaygınlaşmasını önlemek amacıyla da dönüşümlü çalışma yöntemine geçildiği belirtilip, şöyle denildi:
2 BİN İBB ÇALIŞANI POZİTİF
“COVID-19 salgını, küresel çapta ikinci dalga halinde hızla yayılmaya devam etmektedir. Maalesef salgın ülkemizde de hızlı bir yayılma eğilimine girmiş hatta bilim insanlarının ifadesine göre, nisan-mart dönemindeki etkisinin de üzerine çıkmıştır. Sayın Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıklamalarına göre, ülkemizde salgının en yoğun yaşandığı kent İstanbul’dur. Buna göre vaka ve ölüm sayılarının yaklaşık yarısı İstanbul’da gerçekleşmektedir. Benzer bir veri İBB ve iştirakleri çalışanları açısından da geçerlidir. İlk resmi vakanın henüz ülkemize giriş yapmadığı şubat ayından, bugün gelinen noktaya kadar çalışanlarımızı ve vatandaşları korumak üzere aldığımız tüm tedbirlere rağmen İBB ve iştirak çalışanlarından yaklaşık 2 bin personelimizin COVID-19 testleri pozitiftir. Bunun yanı sıra 1322 personelimiz de karantina altındadır.”

Gülüşünle bakışınla eritiyorsun benliğimi, benim ol ikinci hayat olayım sana…

Gözlerinde kaybolmak isterim ta ki sen çık diyene kadar bir tanem kalbinde kalmak isterim çıkartmak istesen bile çıkartamayacağın kadar aşkım.

Dünyada birçok insan var. Kimi mutlu kimi mutsuz, kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor.

Öyle karanlık olur ki bazen hayat bin ışık yaksan bir damla aydınlık bulamazsın. Ama çok sevdiğin birinin gülümsemesiyle unutursun.

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni…

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kir şeytanin bacağını birken beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde…

Sevgimiz yavaş yavaş süzülen çisil yağmur gibi ama ırmakları taşıran cinsten…

Yanında benden yakın başka biri de olsa, her şeyi inkâr etmiş inandırmış olsan da ve ona duygulanmış sevdalanmış olsan da, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

Utanırım, söyleyemem yasadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri.

Yaprak döken gençliğimin satir aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun bas harflerisin.

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yinede.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri