Vay be... Gündem bir anda İsrail , Gazze ikilemi oldu... Bütün İstanbul sokağa döküldü. Ne için ?? Gazze'ye yardıma giden geminin basılması vb.
Ben anlamıyorum ya , Filistin başkanının bizim hakkımızda onca söylediği sözlere rağmen , ilk biz yardım koşturuyoruz. Kendi ırkdaşları , Mısır , Suudi Arabistan vs. dururken hooop direk bizim cemaat zıplıyor biz götüreceğiz de biz götüreceğiz... İhlas Haber Ajansı'nın şu an kimlerin elinde olduğunu hepimiz biliyoruz (Fethullah Gülen)... Ve bu Fethullah Gülen'in ne kadar sinsi olduğunu da çoğumuz bilir.
Ya ne gerek var kardeşim ?? Tamam Müslüman kardeşlerimiz eyvallah ama senin ülkenin doğusunda , güneydoğusunda yardıma muhtaç o kadar insan varken kendi milletini bırakıp ne diye başka milletlere yardım gönderirsin ? Bunun mantığı ne ya ? Git Türkmenlere yardım et , git Uygur Türkleri'ne yardım et kan ağlıyo kandaşlarımız kılları bile kıpırdamıyor bizimkilerin. Eyy Tayyip Erdoğan sen değilmiydin İsrail'e her türlü peşkeşi çeken. Hadi şimdi bi daha ''one minute'' de de oyları bi kez topla bakalım... Plan plan plan...
6 şehit vermişiz sokaklara birimiz dökülmedi. Ülke gündemi birden İsrail oldu. Şehitleri hatırlayan yok , kimisi 5 şehitten aşağısı haber niteliği taşımaz der , kimisi sadece Allah rahmet eylesin demekle yetinir. Şehitler için sokağa dökülünsene. Son 11 günde 12 şehit vermişiz , kimsenin umrunda değil. Şimdiki duruma bak İstanbul sokaklarda... Diyecek çok şey var da ayıp olur içime atıyım ben !!