---> şuan ne düşünüonuz Kendini ağırdan sattığını düşünüyorum hıhh
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #581 ---> şuan ne düşünüonuz Kendini ağırdan sattığını düşünüyorum hıhh
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #582 ---> şuan ne düşünüonuz düşündüğün şey cok doğru bu doğruluğumun ne kadar iyi olduğunu düşünüyorum
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #583 ---> şuan ne düşünüonuz öyle düşünmeye devam etsin diye düşünüyorum
K kemal35 Banned 26 Ara 2009 #586 ---> şuan ne düşünüonuz Salı' Alıntı: Ona bağlandığımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hele bi bağlanma onun aşkıyla tutuştuğumu hissediyorum:106:
---> şuan ne düşünüonuz Salı' Alıntı: Ona bağlandığımı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hele bi bağlanma onun aşkıyla tutuştuğumu hissediyorum:106:
NiL_GüN Bayan Üye 26 Ara 2009 #587 ---> şuan ne düşünüonuz Benimle beraber çıkacakmı kalacakmı acaba?
K kemal35 Banned 26 Ara 2009 #595 ---> şuan ne düşünüonuz bari çıkayım da bu kızda cıksın benim yüzümden uykusuz kalcak hadi kaçtıım ben offf aşkım öptüm
---> şuan ne düşünüonuz bari çıkayım da bu kızda cıksın benim yüzümden uykusuz kalcak hadi kaçtıım ben offf aşkım öptüm
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 26 Ara 2009 #598 ---> şuan ne düşünüonuz koskoca evi nasıl temizleyeceğimi :/
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #600 ---> şuan ne düşünüonuz Aşk nedir bilen varmı ? Sevipte her zaman gülen varmı? .Seviyorum demek kolay,hadi öl deyince ÖLEN VARMI!!!. pFF.
---> şuan ne düşünüonuz Aşk nedir bilen varmı ? Sevipte her zaman gülen varmı? .Seviyorum demek kolay,hadi öl deyince ÖLEN VARMI!!!. pFF.