---> şuan ne düşünüonuz öpüşlerini hissetiğimi düşün ben de öle düşünüyorum:)
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #621 ---> şuan ne düşünüonuz öpüşlerini hissetiğimi düşün ben de öle düşünüyorum
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #625 ---> şuan ne düşünüonuz aşkım cok incesin çok mutlu oldum bide sen bak istersin günlüğüne diye düşünüyom bakın arkadaşlar
---> şuan ne düşünüonuz aşkım cok incesin çok mutlu oldum bide sen bak istersin günlüğüne diye düşünüyom bakın arkadaşlar
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #626 ---> şuan ne düşünüonuz Süprizin çok güzeldi Bitanemi düşünüyorum.
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #628 ---> şuan ne düşünüonuz Sabahı neden düşünüyor acaba diye düşünüyorum
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #629 ---> şuan ne düşünüonuz sabahı düşünüyom cünkü yarın çok işim var offf paso ders çalışçam
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #632 ---> şuan ne düşünüonuz sağol cnm aklımı kullanıcam yarın sukunetini koru kemal relax
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #633 ---> şuan ne düşünüonuz Aklımı kullandım çok istediğim birşey vardı onu buldum ve dört yapraklı yoncanın uğur getirdiğine inandım
---> şuan ne düşünüonuz Aklımı kullandım çok istediğim birşey vardı onu buldum ve dört yapraklı yoncanın uğur getirdiğine inandım
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #634 ---> şuan ne düşünüonuz bana uzak olabilirsin ama hiçbizaman ulaşılamaz değilsin bunu düşünüyom
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #637 ---> şuan ne düşünüonuz Salı' Alıntı: Onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... diye yazarken mutluydum ama şimdi mutsuzum neden diyorum neden galiba çok kötü bir insanım tek sebebi bu lanet olsun kalbim sana
---> şuan ne düşünüonuz Salı' Alıntı: Onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... diye yazarken mutluydum ama şimdi mutsuzum neden diyorum neden galiba çok kötü bir insanım tek sebebi bu lanet olsun kalbim sana