---> şuan ne düşünüonuz alara gelsede biraz şakalaşsak diye düşünüyodum:D
K kemal35 Banned 24 Ara 2009 #561 ---> şuan ne düşünüonuz alara gelsede biraz şakalaşsak diye düşünüyodum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 24 Ara 2009 #563 ---> şuan ne düşünüonuz ateşİM ne zaman GEçicek die dÜŞünüOrum =)
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Ara 2009 #570 ---> şuan ne düşünüonuz hiç çalışmadığım dil anlatım yazılısında ne halt yiceğimi .d
K kemal35 Banned 24 Ara 2009 #571 ---> şuan ne düşünüonuz nazlı kopyadan başkası seni kurtarmaz bu gaziemirin sonu nolcak yhaaa
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Ara 2009 #572 ---> şuan ne düşünüonuz kimden çekecem ya sınıftakiler çok mu çalışıyo hahaha hala yazılıda ne halt yiceğimi düşünüyorum xD
---> şuan ne düşünüonuz kimden çekecem ya sınıftakiler çok mu çalışıyo hahaha hala yazılıda ne halt yiceğimi düşünüyorum xD
K kemal35 Banned 24 Ara 2009 #573 ---> şuan ne düşünüonuz o zaman toplu hatim indirceniz bilirim çok aama çok sıkıcı iğrenç bi derstir dil anlatım allah yardmıcınız olsun bak şimdi işte nazlının yarın sınavda napacağını merak ettim
---> şuan ne düşünüonuz o zaman toplu hatim indirceniz bilirim çok aama çok sıkıcı iğrenç bi derstir dil anlatım allah yardmıcınız olsun bak şimdi işte nazlının yarın sınavda napacağını merak ettim
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #575 ---> şuan ne düşünüonuz izmirli35' Alıntı: onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel şeyler düşünüyorum
---> şuan ne düşünüonuz izmirli35' Alıntı: onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel şeyler düşünüyorum
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #576 ---> şuan ne düşünüonuz imkansızların imkansız olmadığını düşünüyorum
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #577 ---> şuan ne düşünüonuz yaz tatilinde İzmire gitmeyi düşündüm Belki beni yakından görmek isteyen birisi olabilir
---> şuan ne düşünüonuz yaz tatilinde İzmire gitmeyi düşündüm Belki beni yakından görmek isteyen birisi olabilir
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #578 ---> şuan ne düşünüonuz onu en yakınımdan gömeyi çok istiyorum ve bunuda bi kezdaha düşünüyorum