---> şuan ne düşünüonuz heç bişi :D
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 22 Ara 2009 #545 ---> şuan ne düşünüonuz Yarınki sınavda ne yapacağımı :/
K kemal35 Banned 22 Ara 2009 #546 ---> şuan ne düşünüonuz Until The Grave' Alıntı: Yarınki sınavda ne yapacağımı :/ Genişletmek için tıkla ... kolayı var canımın içi kopya çekicen bende yarınki dersleri düşünüyom pofff
---> şuan ne düşünüonuz Until The Grave' Alıntı: Yarınki sınavda ne yapacağımı :/ Genişletmek için tıkla ... kolayı var canımın içi kopya çekicen bende yarınki dersleri düşünüyom pofff
NiL_GüN Bayan Üye 22 Ara 2009 #547 ---> şuan ne düşünüonuz Ne ayıp yarın ders, sınav var ve siz nette dolaşıyorsunuz
K kemal35 Banned 22 Ara 2009 #548 ---> şuan ne düşünüonuz onun yine sınav benimki o kadar önemli değil yha ben üstesinden geliom cok şükür
---> şuan ne düşünüonuz onun yine sınav benimki o kadar önemli değil yha ben üstesinden geliom cok şükür
| MatmazeL | Bayan Üye 22 Ara 2009 #550 ---> şuan ne düşünüonuz sinavda acaba kac not aLdim die düsünüyoRmp
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 22 Ara 2009 #551 ---> şuan ne düşünüonuz sınıfta kopya çekebileceğim kimse yok ki =) Bir an önce yatmam gerektiğini..