Şizofrenik Sancılar (C.B)

---> Şizofrenik Sancılar (C.B)

- Saat kaç Anne? - Öyle bir geçer zaman ki... - Yemek ne Anne? - Yemekteyiz... - Anne iyi misin? - Doktorlar.

‎31 i sadece bir sayı , saksafonu sadece bir çalgı aleti olarak algıladığımız gün AB ye gireriz bence.

Michael Schumacher Türkiye'den kız istemiş, sen şoförsün demişler vermemişler.

Karşıdan gelen tanıdık birini gördüğünüzde cep telefonunu karıştırıyorsa, o sizi daha önce görmüştür.

Kavgalı olduğu sevgilisinden mesaj gelmeyince"telefon mu bozuldu acaba"diye olumlu düşünen adam"tekmeyi yemek üzere olan adamdı

Annemin telefonα gelen mesαjı okumαyα çαlışmα sevdαsının sonα erdiği gün bende güvenlik kodunu kαldırαcαğım .

"Hayatta yaptığım hiçbişeyden pişman olmadım" diyen insan,ilk msn adresinin "crazyboy_01" olduğunu biliyoruz.Şimdi gidebilirsin.

" Soğuk içiniz." uyarı değil, aksine yüzyılın tespiti. Gerçekten soğuk içimiz.

"Yemek yaptım" dediğinizde " Ambulans kapıda bekliyor mu?" esprisini yapan bir arkadaşa sahipseniz, sosyal bir hayatınız olamaz.

" Canım,bir su alabilir miyim ? " diyen misafire " Tabi.Mutfak orda. " demek istedim ama söyleyemedim.

" Ay bizim evde Cnbc-e ve Ntv'den başka kanal asla seyredilmez. " diyen teyzeye Carolin'i sordum," Ayyy sinirrr o karı! " dedi.

İsyankar müzik dinleyen çocuk lafım sana;Evde kombi yanıyor,anan yemeğini hazırlıyor,harçlığı baban veriyor.Ne isyanı artist.

Düğün davetiyesini mail olarak atan arkadaşıma ; düğün günü çeyrek altın fotoğrafı gönderdim . Pişman değilim.

Erkeklerin hep konuştuğu o internet kafelere gitmeyi hep istemişimdir. Çok havalı lan . ♥

Zamanında "kuuğ vaak vaak vaak" şarkısından etkilenen nesil, şuanda "qweqweqwe" diye gülüyor.

Bayan öğretmen derse girer girmez 'Acaba bugün ne giymiş' diye meraklı bir şekilde öğretmeni süzen canlıya ' genç kız denir . ♥

Otobüste mesaj geldi tam okurken birinin mesajımı okuduğunu farkettim, Ekrana ne bakıyorsun yazdım komalık oldu. Pişman değilim.

Sevgilisinin fotoğrafnı gösterip 'Aslında yakışıklı ama burda çirkin çıkmış' cümlesiyle 'Zeki ama çalışmıyor' cümleleri yarışır.

Cadılar Bayramında " bayramın kutlu olsun. " diyip kaynanasının elini öpen adam. Canımsın.

"Ben erkekle asansöre binmem,siz geçin"diyen kadına "İkinci kata çıkana kadar sna çocuklarmn yanında tecavüz etmem." dedi babam.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri