---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Bazen gidersin,sırf biri yalnız kalsın diye.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #161 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Bazen gidersin,sırf biri yalnız kalsın diye.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #162 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) İnsanlar ikiye ayrılır ve yalnız kalırlar.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #163 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Size kötü bir şey söylediğinde karşılık veremediğiniz insana "çok sevdiğiniz insan" denir.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Size kötü bir şey söylediğinde karşılık veremediğiniz insana "çok sevdiğiniz insan" denir.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #164 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Bana da yazıklar olsun. Çağırsan yine geleceğim.”
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #165 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Kokunu unutmaktan çok korkuyorum.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #166 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Ayrılamayız çünkü fotoğraflar var. Şarkılardan bahsetmiyorum bile.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #167 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Olmuyor işte git demekle, her şeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana sev diyorum mesela, sevebiliyor musun?" - Cemal Süreya.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Olmuyor işte git demekle, her şeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana sev diyorum mesela, sevebiliyor musun?" - Cemal Süreya.
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #168 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Herkes ölür ama herkes gerçekten yaşayamaz." (Braveheart)
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #169 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Bir şarkı çalar ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlarsın
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ocak 2012 #170 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Seni nasıl seviyorum, bir bilsen. Ama yok, sen bilme yine de. Biliyorum, bilsen gidersin çünkü.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Seni nasıl seviyorum, bir bilsen. Ama yok, sen bilme yine de. Biliyorum, bilsen gidersin çünkü.
FRANKFURT Bayan Üye 7 Şub 2012 #171 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) canSu^^' Alıntı: Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel. Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) canSu^^' Alıntı: Artık ne sıradaki parça sen ol , Nede bana gel; Bence sen biraz dürüst ol ve önce kendine gel. Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #172 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Seren Serengil, "Sayesinde benzin istasyonlarında şampanya satılmaya başlanmıştı." diyerek Turgut Özal'a hayranlığını açıklayalı 9 yıl oldu.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Seren Serengil, "Sayesinde benzin istasyonlarında şampanya satılmaya başlanmıştı." diyerek Turgut Özal'a hayranlığını açıklayalı 9 yıl oldu.