---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Ayrılmak ayırmadı bizi, beni her gören sen sanır.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #121 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Ayrılmak ayırmadı bizi, beni her gören sen sanır.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #122 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Evet, köpek gibi sevdim! Aynı dili konuşalım diye..
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #123 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Görebilmek için gözlerimizi açar, daha fazlasını görebilmek için de kaparız.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Görebilmek için gözlerimizi açar, daha fazlasını görebilmek için de kaparız.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #124 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Üç şey seçildi cennetten:Kelimler,aşk,annelik duygusu. Kelimeleri Adem aldı, annelik duygusu Havvaya kaldı; ama aşk çok ağırdı.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Üç şey seçildi cennetten:Kelimler,aşk,annelik duygusu. Kelimeleri Adem aldı, annelik duygusu Havvaya kaldı; ama aşk çok ağırdı.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #125 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Mükemmmel biri değilim ama beni beklemeliydin, buna değerdim."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #126 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Vasiyetimdir; herşeyimi zamana bırakıyorum".
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #127 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Tetrisdeki " | " gibi, bekledim seni.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #128 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. 'Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği.."
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. 'Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği.."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #129 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Tek ihtiyacım neydi biliyor musun? -Bir papatya yaprağı daha.."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #130 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Kendi kendiyle konuşana deli değil, yalnız denir.."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #131 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar."
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #132 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Aşk diye bir sey yoktur; sadece yolunu kaybetmiş duygular vardır..
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #133 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa.."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #134 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Dünya ****ün üstünde derler, bilmem ama; dünya üstünde nice ****ler bilirim .
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Dünya ****ün üstünde derler, bilmem ama; dünya üstünde nice ****ler bilirim .
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #135 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Şimdi beni uçurumdan atsan, düşene kadar aklımdaki tek şey; sırtıma değen ellerin olurdu.''
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Şimdi beni uçurumdan atsan, düşene kadar aklımdaki tek şey; sırtıma değen ellerin olurdu.''
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #136 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Bütün dünyayı bir erkek yönetir. O erkeği de bir kadın.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #137 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.Farkında olmadan basıyorsun çizgiye.Kızıyorlar anında."
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) "Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.Farkında olmadan basıyorsun çizgiye.Kızıyorlar anında."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #138 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Öyle bir sihirbazdın ki, beni bile kaybettin.
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #139 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Hayat aldığınız nefeslerin toplamı değil, nefesinizi kesen anların toplamıdır."
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Hayat aldığınız nefeslerin toplamı değil, nefesinizi kesen anların toplamıdır."
G Gülümse. Bayan Üye 26 Kas 2011 #140 ---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Birçok insan, dolu ağızla konuşmayacak kadar terbiyelidir; ama boş kafayla konuşmakta sakınca görmezler.
---> Şizofrenik Sancılar (C.B) Birçok insan, dolu ağızla konuşmayacak kadar terbiyelidir; ama boş kafayla konuşmakta sakınca görmezler.