Şizofrenik Sancılar (C.B)

---> Şizofrenik Sancılar (C.B)

Telefonumu alıp tuş kilidini açarken "Şifre ne?" diyen arkadaşa: Beyinsiz, benden başka kimse açmasın diye koyuyorum o şifreyi.

Kasaya ulaştırmak için bütün marketi dolaştırıyorsun ya;o yolda her şeyi alıyoruz sanıyorsun di mi BİM,zalımsın BİM,hayinsin BİM.

Bulaşıklar yıkanacakken mutfaktan gelen "Bardak var mı odada?" sorusuna karşılık gözlerini pcden ayırmadan "Yook" diyen bizdendir.

Ne zaman ki ödevlerimizi bitirince 'Oh kurtulduk' yerine 'Yeni şeyler öğrendim' mantığını yakalarsak,o zaman eğitim düzelmiştir

Cebime düzgün bir şekilde koyduğum kulaklığı cebimden çıkarttığımda düğüm olduğunu görmek hayattan soğutuyor.

yeni profil fotoğrafının beğenilip beğenilmeyeceğinin heyecanıyla kalp krizi geçiren tiki boy kurtarılamadı.
.

KIZLAR: +Elbisem nasıl olmuş? -Yakışmamış.+Ay hemen değiştiriyorum.
ERKEKLER: +Nasıl oldu lan? -Yok olmamış.+Sen ne anlarsın.

Tövbe yarabbim xD

Arkadaşın yazdıklarını görevliler silerse çok makbule geçer

Aranıza yeni katıldım DüşlerForum :)

Bu Arada Süper Sözler Devamını Beklerim Cansu.

Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte.

Nasıl bittiyse bundan öncekiler, bu da biter.. Bite bite sonunda bende biterim.. Olur biter.

Otobüste kızın açamadığı camı zorlayıp açan adamın havası oscar alan aktörde bile yok.

X'e değer vermeyeceksin öyle körü körüne,

Elinde kalem x=5 demeyeceksin,

Demeyeceksin işte,

x=7 çıkar çünkü.

Öyle biyerlerinden uydurmana gerek yok ki..

Problemi çöz yeter...

Kaptırmayacaksın kendini mesela,

x=7 çıkarsa kırılırsın

ve genellikle x=7 çıkar.

Kapının kapanmasını engelleyen halı ucu, neden böyle yapıyorsun halı ucu, yaptığın iş mi halı ucu?

Hani sinemada kolunu koltuğun kenarına koymak istersin de, yanındakiler çoktan koymuştur ya ,o an bütün film izleme hevesin gider.

Bu yaşıma geldim,gökgürültüsü duyan annenin evdeki tüm teknolojik aletleri kapattırmaya çalşmasındaki özveri gibi özveri görmedim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri