---> Şarkılar Diyor ki İnsanı mutlu etmek hiçbir şeye benzemez .
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #62 ---> Şarkılar Diyor ki Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye. Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye.
---> Şarkılar Diyor ki Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye. Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #64 ---> Şarkılar Diyor ki Tut, bırakma" demek isterdim ellerimi. Tanışmadık ki hiç. Senden habersiz sevdim uzaklardan hep seni.
---> Şarkılar Diyor ki Tut, bırakma" demek isterdim ellerimi. Tanışmadık ki hiç. Senden habersiz sevdim uzaklardan hep seni.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #65 ---> Şarkılar Diyor ki Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan Süleyman’a kalmadı Böyle Hiçbir kitap yazmaz.
---> Şarkılar Diyor ki Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan Süleyman’a kalmadı Böyle Hiçbir kitap yazmaz.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #66 ---> Şarkılar Diyor ki Hiç kimseyi seninle aynı tutmak olur mu ? Aşk bir keredir bir sonraki aynı yeri bulur mu ?
---> Şarkılar Diyor ki Hiç kimseyi seninle aynı tutmak olur mu ? Aşk bir keredir bir sonraki aynı yeri bulur mu ?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #68 ---> Şarkılar Diyor ki Düşman olmaz benden, kin bile tutamıyorum. Kalbim saf pamuktan, kimseye kızamıyorum.
---> Şarkılar Diyor ki Düşman olmaz benden, kin bile tutamıyorum. Kalbim saf pamuktan, kimseye kızamıyorum.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #70 ---> Şarkılar Diyor ki Hoş gör sen,Ben delinin biriyim Herşeye rağmen Seni Seveceğim Bir damla gözyaşına; Bin ömür Vermeye hazır,Esirinim.
---> Şarkılar Diyor ki Hoş gör sen,Ben delinin biriyim Herşeye rağmen Seni Seveceğim Bir damla gözyaşına; Bin ömür Vermeye hazır,Esirinim.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #72 ---> Şarkılar Diyor ki Affet beni sevgilim, Unutamadım seni. Hiç halim yok uyanmaya, Sevemem sensiz günleri.
---> Şarkılar Diyor ki Affet beni sevgilim, Unutamadım seni. Hiç halim yok uyanmaya, Sevemem sensiz günleri.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #73 ---> Şarkılar Diyor ki Düşünmek için vaktin var. Unutma ! Unutmadan olmuyor.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #74 ---> Şarkılar Diyor ki Seni beklemek zor ama gelmeyeceğini bilmek daha zor.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #75 ---> Şarkılar Diyor ki Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin.
---> Şarkılar Diyor ki Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #76 ---> Şarkılar Diyor ki Gitsin kimin olursa olsun demissin, pardon sana mi sorucam?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #77 ---> Şarkılar Diyor ki Sen geçerken sahilden sessizce, gemiler kalkar yüreğimden gizlice.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #78 ---> Şarkılar Diyor ki Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye? Sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye?
---> Şarkılar Diyor ki Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye? Sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #80 ---> Şarkılar Diyor ki Şimdilerde kalbimde hic bir etkin yok bu daha da güzel