---> Şarkılar Diyor ki Ben güzelden anlarım !
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #23 ---> Şarkılar Diyor ki İçtim başım dönüyor Sen hala dönmüyorsun Dünya bile dönüyor Sen inatla dönmüyorsun
---> Şarkılar Diyor ki İçtim başım dönüyor Sen hala dönmüyorsun Dünya bile dönüyor Sen inatla dönmüyorsun
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #24 ---> Şarkılar Diyor ki Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin vallah sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki vallah sen delisin
---> Şarkılar Diyor ki Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin vallah sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki vallah sen delisin
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #26 ---> Şarkılar Diyor ki Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanatlarından bir tüy düşer.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #27 ---> Şarkılar Diyor ki Gülki sevgilim Gülki gözlerin Solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana Gel biraz daha Arşa çıksın nağmelerim
---> Şarkılar Diyor ki Gülki sevgilim Gülki gözlerin Solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana Gel biraz daha Arşa çıksın nağmelerim
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #28 ---> Şarkılar Diyor ki Kim Bilir Gelen Geçen Nediyor Halime Ben, Ben Değilim Bu Günlerde.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #29 ---> Şarkılar Diyor ki Bazı aşklar günahsızdır, Bazıları doğuştan cani, Bazı aşklar hükümsüzdür, Kaybolan sen ve ben gibi.
---> Şarkılar Diyor ki Bazı aşklar günahsızdır, Bazıları doğuştan cani, Bazı aşklar hükümsüzdür, Kaybolan sen ve ben gibi.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #30 ---> Şarkılar Diyor ki Unutulur elbet her şehir ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan.
---> Şarkılar Diyor ki Unutulur elbet her şehir ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #31 ---> Şarkılar Diyor ki Umduğum dağlara karlar mı yağdı. İçinde bu kadar öfke mi vardı. Ben demiştim demeyi, ezberledim gitmeyi. İnsan sevdiğine böyle yapar mı ?
---> Şarkılar Diyor ki Umduğum dağlara karlar mı yağdı. İçinde bu kadar öfke mi vardı. Ben demiştim demeyi, ezberledim gitmeyi. İnsan sevdiğine böyle yapar mı ?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #32 ---> Şarkılar Diyor ki Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni. Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum.
---> Şarkılar Diyor ki Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni. Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #33 ---> Şarkılar Diyor ki Varsa sen yoksa sen bir adım gelebilsen Yazarım söylerim nasıl bir son istersen
---> Şarkılar Diyor ki Varsa sen yoksa sen bir adım gelebilsen Yazarım söylerim nasıl bir son istersen
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #35 ---> Şarkılar Diyor ki Deli Eder, Beni Bu Düşler, Güneşe Yağmur Yağdırmak gibi.