---> Şarkılar Diyor ki Giden döner mi, bu acı geçer mi? Yarım kalanda, bi şey eder mi?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #41 ---> Şarkılar Diyor ki Giden döner mi, bu acı geçer mi? Yarım kalanda, bi şey eder mi?
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #42 ---> Şarkılar Diyor ki Unutmak kolay demiştin Alışırsın demiştin Öyleyse sen Unut beni Yeter ki benden isteme.
---> Şarkılar Diyor ki Unutmak kolay demiştin Alışırsın demiştin Öyleyse sen Unut beni Yeter ki benden isteme.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #43 ---> Şarkılar Diyor ki Deniyordum seni Sen seversin bunu Sevmediysen peki Sen tamamla sonu
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #44 ---> Şarkılar Diyor ki Seninkisi bitmiş olabilir. Benim duygum bir bela.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #49 ---> Şarkılar Diyor ki İçimde sen varsın bu yüzden kendime iyi baktım bi hayli.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #50 ---> Şarkılar Diyor ki Zaten hep çok şey isterim ben, azla yetinmem.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #51 ---> Şarkılar Diyor ki Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan Yalnız seni paylaşamam.
---> Şarkılar Diyor ki Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan Yalnız seni paylaşamam.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #52 ---> Şarkılar Diyor ki Bu Dünya bir pencere Her gelen bakar gider.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #55 ---> Şarkılar Diyor ki Hiç halim yok uyanmaya Sevemem sensiz günleri.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #56 ---> Şarkılar Diyor ki Ördü kader ağlarını Kırdı yine kollarımı al Bir canım var al senin olsun.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #57 ---> Şarkılar Diyor ki Yastığımda hala ılık nefesin var. Yanımda olsan şimdi nasıl sevesim var.
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #58 ---> Şarkılar Diyor ki Artık nereye gidersen git bana ait kalbindeki imza.