---> Şarkılar Diyor ki Hiç tanımaz tenim ellerini, bilmez yüreğim bilmez yüreğini
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #181 ---> Şarkılar Diyor ki Hiç tanımaz tenim ellerini, bilmez yüreğim bilmez yüreğini
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #183 ---> Şarkılar Diyor ki İkimize karşı bi rüzgar var. Ama bize aşktan esiyorlar. Eminim sende duyuyorsun. Bitmez asla diyorlar.
---> Şarkılar Diyor ki İkimize karşı bi rüzgar var. Ama bize aşktan esiyorlar. Eminim sende duyuyorsun. Bitmez asla diyorlar.
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #184 ---> Şarkılar Diyor ki Kaldı yine ismin dilimin ucunda Sonradan gelir hep aklım başıma.
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #186 ---> Şarkılar Diyor ki Yalan kim ne dediyse, ne duyduysan yalan.
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #187 ---> Şarkılar Diyor ki İyi gelmez mi hiç deniz havası? Bi göz oda bulur sokarız başımızı, Bi de koyarız iki kadeh; Kafa nereye biz oraya!
---> Şarkılar Diyor ki İyi gelmez mi hiç deniz havası? Bi göz oda bulur sokarız başımızı, Bi de koyarız iki kadeh; Kafa nereye biz oraya!
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #188 ---> Şarkılar Diyor ki Ayda yılda bir olsa da muhakkak ara. Azıcık zamanından ayır da. Öldün mü kaldın mı diye sor ara sıra, Adımı kalbine yaz beni unutma
---> Şarkılar Diyor ki Ayda yılda bir olsa da muhakkak ara. Azıcık zamanından ayır da. Öldün mü kaldın mı diye sor ara sıra, Adımı kalbine yaz beni unutma
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #189 ---> Şarkılar Diyor ki Gözümde yaş görseler, erkek ağlar mı derler. Gökler ağlıyor dostlar, ben ağlamışım çok mu?
---> Şarkılar Diyor ki Gözümde yaş görseler, erkek ağlar mı derler. Gökler ağlıyor dostlar, ben ağlamışım çok mu?
'Gülümse :D Prenses 29 Şub 2016 #190 ---> Şarkılar Diyor ki Dünyaya bir daha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.