![]() |
![]() |
Atlattınız işte sağ salim çoookça geçmiş olsun nazlımm![]()
Geçmedi geçmiyor ki. M.l gibi seviniyorum ben de bugün babam eve gelecek diye. Ne eve gelmesi? Yine yoğun bakıma kaldırdılar.WнιтєRσσт;3522017' Alıntı:Geçmiş olsun![]()
Bence de dönmemeli ki dönemez bu haldeyken. Sürekli ritm bozukluğu geçiriyor kalbi bu kadar krize dayanamamış güçsüzleşmiş.Baban işine geri dönmemeli nazlı artık bundan sonra kendine çok çok iyi bakmalı
Sende sakin ol hep pozitif düşün..
Keşke benim babam da senin baban gibi sağlıklı olsaydı ama ben daha 8 yaşındaydım babam ilk kalp krizini gözlerimizin önünde geçirmişti.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bunları yazarak Buğra kadar sen de şaşırttın beni tekrar teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasın acitasyon falan değil bu yaptığım buraya yazdıklarımı telefonlarda arkadaşlarıma, akrabalarımıza yüzlerce kez anlatıyorum ama iki yüz defa daha anlatabilirim çünkü anlatmazsam patlayabilirim. Resmen mahvolduğumu hissediyorum ya.
Allah hiçbirinize yaşatmasın bizim yaşadıklarımızı.Okuyan herkes ''Allah acil şifalar, uzun ömürler versin'' desin yeter çünkü en çok duaya ihtiyacımız var.
Babamla bugüne kadar yaşayamadıklarımızı yaşayabilmemiz için daha uzuun senelere ihtiyacımız var.
Olsun babalar her şeyin en iyisini bilir xDWнιтєRσσт;3530327' Alıntı:Yol boyunda olurdu yazın hep babama dur baba derdim xD Durmazdı tabi bunuda ekleyim de xD
Şaşırtmaya devam ediyorsunuz, teşekkür ederim sağolunGecmis olsun.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.