---> SaçmaSapanGünlük.
Günlükcüm biraz geç kaldım ama sana son olaylardan bahsetmedim. Bahsetmedim çünkü 1 haftadır Ankaradaydık, bahsetmedim çünkü jet midir ne haltsa bunun kotası doldu masaüstü zaten bozuk kimse ilgilenmiyor onunla vah garibim.
Şimdi şöyle oluyor ki biz 1 ocakta Ankara yollarındaydık. Ancak ayın 2 sinde varabildik Ankaraya. Beşevlerde Başkent Öğretmenevinde kaldık (Recep Akdağ da aynı öğretmenevinde kalıyordu
)
Gitme sebebimiz tabii ki babamın tedavisiydi. Aslında 1 gün kalıp geri dönecektik ama doktor 3-4 gün sonraya tedavi yaparım ancak deyince toplam 5 gün 6 gece kalmış olduk.
Neyse gitmişken babam gezelim bari dedi ayın 3 ünde Anıtkabir'i, Gençlik parkını, Ankamall mıdır ne haltsa oraları gezdik ama Anıtkabir muh-te-şem-di. Her Türk gencinin kesinlikle gezmesi gereken bir yer. O kadar duygulandık ki anlatılmaz orası ya. Aslında Ankara çok güzel hem de aşırı güzel. Memur şehri bina şehri falan diye boşuna sevmezmişiz orayı. Oraya yerleşesim var yani o derece mükemmel bir yerdi.
Sonra ayın 4 ünde Tunalı Hilmiyi, Kuğulu parkı gezdik birazcık da Kızılayı. Sonraki 2 günümüz öğretmenevinde kös kös oturarak geçti çünkü ayın 6 sında babam hastaneye yatmıştı. O akşam babamın kalbine pil takıldı. Ayın 7 si yani cumartesi de bindik dün sabah Tarsustaydık.
İçimde kalan tek şey kardan adam yapamadan buraya dönmem oldu. Oysa ki ne hayallerim vardı kardan adam yapıp ablacığımla kar topu oynayacaktım annem de resmimizi çekecekti. Ama yoktu kar falan. Sadece Kırıkkalede kayseride falan vardı aşırı bir soğuğu da yoktu ankaranın. Aslında Sibelciğimle de buluşacaktık ama kısmet olmadı ama 2 ay sonra tekrar gitmemiz gerekiyor Ankaraya kontrol için falan artık o zaman ayarlarız bişeyler
p
Yarına yetişmesi gereken davranış zıkkımının ödevi var ama ben hala çıkamadım kota da doldu taştı :M Neyse günlükcüm gelirim yine.