Dedimki Eski Nickin ßy_ChéqiCi Dimi ?? Iyi Birisisin Seviyeli Fazla Tanismioruz Ama Gördügüm Kadari
[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] Fenerbahçeli kardeşim. Pek muhabbet etme şansımız olmadı ama severim kendisini. Muhabbet edebilme dileğiyle.
[MENTION=158825]
[MENTION=154515]parasite[/MENTION] : Ahmet denk gelemiyoruz eskisi gibi sohbet edemiyoruz . Gerçi ben sana hala kızgınım da neyse
Hmmm Evet By.CheqiCi Doğru.
Bende Seviyeli değilsede Sandım ( Seviyesiz )
Tamam teşekkür ederim
@ApqA : Hiç tanımıyorum
@Armas : Yeni üye adı Ceren Hosgeldin aramiza
*@Director23 : Emre seviyorum bu kardeşimi :connie_rockingbaby:bu aralar biraz sinirli daha sakin olmalı :ltfeen:
@Ente : Afram yeri ayri mutlulugu daim olsun :love3:
@kingodisco tanımıyorum
@KızıLAteş Çağan artık kendini buldu. Asabiyet müdürü değil artık. Özünde iyi biri demiştim zaten hayatında başarılar dilerim
@nlsua Çok cana yakın kibar hanım hanımcık birisi
@sEmih Nesi var bu aralar bilmiyorum onu görmek şaşırtıcı
@Thundeers kardeşlerin bitanem neşeli kıpır kıpır çok tatli birisi
@Vitamin Oo Sercan naber ya
[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION]: İzmirli
[MENTION=158215]Bezmish[/MENTION]: Müdür, bu aralar sesin soluğun çıkmıyor hiç.
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]: Doğal güzellik.
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]: Yorumları güzel insan.
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]: Ona dair herşey bende gizli, seviyorum seni..))
[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION]: Tanışmıyoruz, hakkında fikrim yok.
[MENTION=158527]nlsua[/MENTION]: Arkadaşlık isteği gönderen prenseslerden.
[MENTION=157575]She`[/MENTION]: Toprağım, şekersin, balsın, tatlısın.
[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]: Kişiliğine en güvendiğim insanlardan biri, olgun, adı gibi Yiğit'tir kendiler.
[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] Bu hatunu seviyorum, ne zaman Ahmet Kaya dinlesem aklıma geliyor))
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Hanim sizden böyle bi deger..,sevgi ve saygı görmek ne hos..bilmukabele efendim..sizin sayfalarınızın bir anlami vardı zati sizin yüreğinizi koydugunuz sayfalarınızda bizde var olmaya çalıştık...
teşekkürler tarafsız yorumların için [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]
keşke bir paragraf açsaydın beni anlatmak için..)
estf..özen gösterildiği için bende daha bir itinalı yaklaştım biliyorsun ))
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.