Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] sagolasin yorumun icin,birsey itiraf edeyim ki aktif dedigin icin 4gündür girmedim :D

iyi oldu iyi daha cok etiketler görüyorum hosuma gitti :D
[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION]

absolute tanıyamadım.
CaSPeR35 Yılmaz. :vala_02: Hoşgeldin profilime. O bitanedir ya o olmasa ben kimi gıcık edecem, :vala_02:
corpsesoul Çıkaramadım nickini.
eslem61 Tanımıyorum.
hucre Yeni üyelerimizden oda.
parasite Tanımıyorum.
Puurple tanımıyorum.
Sewde Tanımıyorum, Ama yeni üye kendisi.
TaTLı-CaDı+ OO songüşüm profilime gelmiş, hoşgeldin bacım :eda: iyiki geldin. O mu ? güleryüzlü, sempatik, mutlu, canayakın, arkadaşçıl, kötü düşünmeyen birisi o :eda:
`MuSTi Kardeşim. :eda:

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ hosgeldin profilime, seni SIK gormuyorum gordugume memnun oldum :) iyidir birgul, hep birilerine kizar ama hic bir zaman kime kizdigini cozemem :) belki banada kizmisiligi olmustur ama ben anlamamissimdir :)
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]+ canim benim, birtanesin sen. seni cok seviyorum, ilk ve tek imzasinda oldugum kisi :) cana yakin, iyi niyetli tatlimi tatli birisin.
[MENTION=159773]FrankMartin[/MENTION] ilk uye oldugu zamandaki kadar aktif olmayan ama surekli aktif gormek istedigim uye. kisa zamanda kendini sevdiren iyi niyetli bir kardesim.
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]+ :) merakimi gideren uye :) forumda isim vermeden yorum yap bolumunde hangi lafin kime gittigini soylerek merakimi gideriyor, tsk :)
[MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] bir turlu yildizlarimzin barismadigi uye :) eski uyeymis ama ben ozamanlar yoktum, bir kac haftadir goruyorum. gorunen o ki sevilen biri...
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]+ canim benim, bitanem. ozledim seni. olgun akli basinda akilli kardesim benim.
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]+ sevdigim uyelerden, mor'um benim :) benim yesilim gibi onunda moru var :) seviyorum seni kiz :)
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] gul guzelim benim. (bunu erkek arkadasim bana der hep) bende seni cok ama cok seviyorum benden daha cok sana yakisiyor bu tabir. bana kendimi iyi hissettiren tek uye.. reeldede yanimda olmani cok ama cok isterdim. iyiki tanimissim seni canim benim.
[MENTION=159838]Sewde[/MENTION] :) tatli, sirin, katilimci, sevdim seni :)
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yorumlari beni eglendiyor. severim barisi... profilmde pek olmazdin ama :) hosgeldin sefalar getirdin bana ne getirdin? :)

hehe okadar kiz icinden 2 erkek :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bende seni cok seviyorum ablam benim :) öpüyorum kocaman kocaman muuucuks :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri