---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]+ hosgeldin profilime, seni SIK gormuyorum gordugume memnun oldum
iyidir birgul, hep birilerine kizar ama hic bir zaman kime kizdigini cozemem
belki banada kizmisiligi olmustur ama ben anlamamissimdir
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]+ canim benim, birtanesin sen. seni cok seviyorum, ilk ve tek imzasinda oldugum kisi
cana yakin, iyi niyetli tatlimi tatli birisin.
[MENTION=159773]FrankMartin[/MENTION] ilk uye oldugu zamandaki kadar aktif olmayan ama surekli aktif gormek istedigim uye. kisa zamanda kendini sevdiren iyi niyetli bir kardesim.
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION]+
merakimi gideren uye
forumda isim vermeden yorum yap bolumunde hangi lafin kime gittigini soylerek merakimi gideriyor, tsk
[MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] bir turlu yildizlarimzin barismadigi uye
eski uyeymis ama ben ozamanlar yoktum, bir kac haftadir goruyorum. gorunen o ki sevilen biri...
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]+ canim benim, bitanem. ozledim seni. olgun akli basinda akilli kardesim benim.
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]+ sevdigim uyelerden, mor'um benim
benim yesilim gibi onunda moru var
seviyorum seni kiz
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] gul guzelim benim. (bunu erkek arkadasim bana der hep) bende seni cok ama cok seviyorum benden daha cok sana yakisiyor bu tabir. bana kendimi iyi hissettiren tek uye.. reeldede yanimda olmani cok ama cok isterdim. iyiki tanimissim seni canim benim.
[MENTION=159838]Sewde[/MENTION]
tatli, sirin, katilimci, sevdim seni
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yorumlari beni eglendiyor. severim barisi... profilmde pek olmazdin ama
hosgeldin sefalar getirdin bana ne getirdin?
hehe okadar kiz icinden 2 erkek