Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevdiğimi arar ve sadece beni 5dk cık dinlemesini söylerdim ve o 5 dk da ona olan bütün hislerimin tamamıyla gerçek olduğunu söylerdim beni sebebini bilmediğim bi nedenden dolayı terk etmesine rağmen onu hala çok sevdiğimi söylerdim ve sana bir şekilde benim hakkımda bir haber gelirse sakın üzülme ben hiç üzülmüyorum şuan çünkü der ve telefonumu kapattıkdan sonra fırlatırdım
hım ne yapardım eger sevdiğim varsa yanına gider ona sımsıkı sarılır ve onu sevdiğimi söylerdim sonra eve döner ailemle vedalaşıp hazırlık yapardım ( son duamı ederdim , abdet alırdım vs. ) ve ölümü beklerdim
ßn Annem Ve Babam birde Ananemin Hakkını Helal Etmesini İsterdim..Annem Beni Dünyaya Getirdi Babam Maddi Durumlarıyla Beni Okutuyor.Para Kazanıp Ekmek qetirior.Ananem ise Brni Büuyütmüş 1 aylıkdan 10 Yaşına Kadar Annem Beni Doğurdukdan Sonra Hastalanmış.3,5 Yaşında Olan Kardeşimle oLurdum ve 5 dk kala SewqiLimin Dudaklarına Yapışıp öLürdüm..